ΜΙΛΑΝ

Να μείνει άλλα δέκα χρόνια ο Γκατούζο θέλουν στη Μίλαν

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, θέλει να δει τον Τζενάρο Γκατούζο να μένει στην ομάδα για την επόμενη δεκαετία.

Στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να μείνει στον πάγκο της Μίλαν για την επόμενη δεκαετία. Ο αθλητικός διευθυντής των "ροσονέρι", Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχο του Βιντσέντσο Μοντέλα.

"Ο Γκατούζο δεν έχει μόνο δύναμη και αποφασιστικότητα, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, καλά προετοιμασμένος προπονητής και ελπίζω να παραμείνει στον πάγκο για τα επόμενα 10 χρόνια και όχι μόνο γι’ αυτή τη σεζόν.

Η αγάπη του για τη Μίλαν έχει βαθιές ρίζες και έχει φτιάξει με ένα μοναδικό τρόπο το κλίμα. Κανείς δεν θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από εκείνον", ανέφερε ο Μιραμπέλι για τον Γκατούζο, με τη Μίλαν να μετρά 6 νίκες σε 13 ματς στη Serie A με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ