ΜΙΛΑΝ

"Μύλος" με Ντεουλοφέου και Μίλαν

"Μύλος" με Ντεουλοφέου και Μίλαν
Ντεουλοφέου-Έβερτον

Η Μίλαν ενημέρωσε τους φιλάθλους της μέσω twitter ότι ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, αλλά οι Άγγλοι το διέψευσαν!

Η Μίλαν τουίταρε ότι ήρθε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ζεράρ Ντεουλοφέου από την Έβερτον, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, τα "ζαχαρωτά" διέψευσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη!

Ο αγγλικός σύλλογος έχει απορρίψει ήδη μία προσφορά των "ροσονέρι" για τον δανεισμό του 22χρονου Ισπανού, με προοπτική αγοράς το προσεχές καλοκαίρι. Από το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, η πληροφορία ότι η Έβερτον έδωσε το "ΟΚ" για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού έναντι 700.000 ευρώ έκανε τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, η Μίλαν ανακοίνωσε και μέσω του "Milan TV" και στο twitter της, λίγο πριν από τις 10:00 ώρα Ελλάδας, ότι "ο Ζεράρ Ντεουλοφέου εντάσσεται στη Μίλαν με συμφωνία δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017", χωρίς ωστόσο να ανεβάσει τίποτα στην ιστοσελίδα της.



Λίγα λεπτά αργότερα, η Έβερτον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους Ιταλούς για τον διεθνή Καταλανό επιθετικό, ο οποίος σύμφωνα με το προηγούμενο ρεπορτάζ, θα έφτανε στο Μιλάνο την Κυριακή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ