ΜΙΛΑΝ

Μπουφόν: "Μίλησα στον Ντοναρούμα"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συμβούλεψε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για το τι θα πρέπει να κάνει με τη Μίλαν και για το εάν πρέπει να παραμείνει ή όχι.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την απόφαση του... διαδόχου του, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, σχετικά με το θέμα παραμονής ή όχι στη Μίλαν.

Μιλώντας στο "Sky Sport", ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας υποστήριξε ότι είχε συζήτηση με τον 18χρονο τερματοφύλακα των "ροσονέρι" για το θέμα, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν θέλει να πει δημόσια τι πρέπει να πράξει.

"Δεν θα του δώσω συμβουλή, επειδή αυτήν τη στιγμή μπορεί μόνο να αυξήσει το μπέρδεμα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως πρέπει να κάνει ό,τι θα τον χαροποιήσει. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο στη συγκέντρωση της εθνικής Ιταλίας. Ένας άνθρωπος πρέπει να κάνει ό,τι αισθάνεται", σημείωσε.

Όσο για το εάν θα ήταν καλή μεταγραφή για τη Γιουβέντους, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ντοναρούμα, τόνισε: "Εάν η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία, πρέπει να το κάνει, επειδή θα ήταν μία καταπληκτική μεταγραφή".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ