ΜΙΛΑΝ

Μπονούτσι: "Εάν θέλει το περιβραχιόνιό μου ο Ντοναρούμα, να περιμένει"

AC Milan's Leonardo Bonucci goes for the ball during the Europa League, play-off, first-leg soccer match between AC Milan and Shkendija, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Aug.17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Leonardo Bonucci goes for the ball during the Europa League, play-off, first-leg soccer match between AC Milan and Shkendija, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Aug.17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι απάντησε στον Μίνο Ράιολα και τη διαμαρτυρία του, επειδή η Μίλαν δεν έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Μίνο Ράιολα άφησε αιχμές εναντίον της Μίλαν για την απόφαση να χριστεί αρχηγός του συλλόγου ο Λεονάρντο Μπονούτσι και όχι ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να απαντά στον διάσημο ατζέντη και στον... πελάτη του.

Μετά από τη νίκη της Μίλαν επί της Κάλιαρι στο πρωτάθλημα, ο 30χρονος διεθνής ρωτήθηκε για τον αγώνα και κάποια στιγμή του ζητήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Ράιολα, ο οποίος υποστήριζε ότι κατά την (επεισοδιακή) ανανέωση συμβολαίου του 18χρονου τερματοφύλακα, ένας από τους όρους ήταν να γίνει αρχηγός της ομάδας.

"Δεν με ενοχλούν τα λόγια του Ράιολα. Ελπίζω ο Τζίτζιο να γίνει αρχηγός σε πέντε χρόνια, όταν λήξει το συμβόλαιό μου", απάντησε γελώντας.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ