ΜΙΛΑΝ

Μπονούτσι: "Δεν νιώθω προδότης"

Italy defender Leonardo Bonucci waves to fans as he walks off AC Milan's headquarters, in Milan, Italy, Friday, July 14, 2017. Bonucci is close to completing a transfer from Juventus to rival AC Milan that could signal a shift in the balance of power in Serie A. (AP Photo/Luca Bruno)
Italy defender Leonardo Bonucci waves to fans as he walks off AC Milan's headquarters, in Milan, Italy, Friday, July 14, 2017. Bonucci is close to completing a transfer from Juventus to rival AC Milan that could signal a shift in the balance of power in Serie A. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την Γιουβέντους, ενώ δεν δίστασε να τοποθετηθεί για την σχέση του με τον Μαξ Αλέγκρι.

Μιλώντας στην "Gazzetta dello Sport", ο διεθνής στόπερ της Μίλαν μίλησε για την χρονική σειρά των εξελίξεων που τον έφεραν στο Μιλάνο, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν νιώθει προδότης.

"Είναι περίεργο να βλέπω τον εαυτό μου με ένα νέο έμβλημα, με άλλα χρώματα, αλλά είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Ήθελα νέες προκλήσεις, ήθελα κάτι καινούργιο στο οποίο θα δώσω το 100%.

Όταν τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, συνειδητοποίησα ότι η σχέση μου με τη Γιουβέντους δεν ήταν πια τόσο ισχυρή και αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Κάτι είχε σπάσει, δεν ένιωθα πια σημαντικός. Ειπώθηκε ότι δεν είχα καλές σχέσεις με κάποιους από τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν συνέβη τίποτα από όσα γράφτηκαν. Δεν νιώθω προδότης.

Αν με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της Γιουβέντους, θα μου δώσουν δύναμη όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια που με αποδοκίμαζαν ως παίκτη της Γιουβέντους", τόνισε ο Ιταλός αμυντικός, που ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Μαξ Αλέγκρι:

"Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα ξεκάθαρη. Αν ήμουν σημαντικός για την ομάδα, το χρωστάω και σε εκείνον γιατί αποφάσισε ότι μπορώ να βοηθήσω.

Είναι λογικό στη διάρκεια τόσων χρόνων να υπάρχουν και διαφωνίες, οι πράξεις καθενός έχουν και επιπτώσεις και καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι' αυτές".

Photo credits: (AP Photo/Luca Bruno)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ