ΜΙΛΑΝ

Μποναβεντούρα: "Δεν διαφέρει σε τίποτα ο Γκατούζο από τον Γκουαρδιόλα"

AC Milan's Giacomo Bonaventura is congratulated by coach Gennaro Gattuso after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Giacomo Bonaventura is congratulated by coach Gennaro Gattuso after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) ΑP PHOTO/LUCA BRUNO

Την καλύτερη άποψη για τον προπονητή του, Τζενάρο Γκατούζο, έχει ο μέσος της Μίλαν, Τζάκομο Μποναβεντούρα. Η σύγκριση του Ιταλού προπονητή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την πλήρη στήριξη προς το πρόσωπο του προπονητή της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο έδειξε σε δηλώσεις του στην '' Corriere dello Sport'' ο μέσος των ''ροσονέρι'', Τζάκομο Μποναβεντούρα, συγκρίνοντας τον με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Για τη στήριξη στο πρόσωπο του Γκατούζο: "Αρκετοί στη Μίλαν θα ήθελαν στον πάγκο τον Πεπ Γκουαρδιόλα ή κάποιο άλλο μεγάλο όνομα. Όμως, αξίζει να στηρίξουμε τον Γκατούζο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προπονητικές μεθόδους του Γκουαρδιόλα".

Για τις προπονητικές του ικανότητες: "Ο Γκατούζο γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας και προσφέρει σημαντική βοήθεια σε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο της προπόνησης είναι πολύ καλό. Συνεχώς μας δίνει κίνητρο να προσπαθούμε. Αξίζει να στηριχθεί με μεταγραφές ποιοτικών παικτών".

Για τον χαρακτήρα του Ιταλού: "Ο χαρακτήρας του προπονητή μας είναι αρκετά έντονος, με πολύ πάθος. Ακόμα και αυτούς που δεν έχουν πολλές συμμετοχές τους βοηθάει ψυχολογικά".

Για το αν είναι εφικτό να βρεθούν στις πέντε πρώτες θέσεις: "Αν βρούμε την ισορροπία μας σίγουρα. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν αν είμαστε στο σωστό δρόμο".

Θυμίζουμε πως ο Γκατούζο ανέλαβε τους Μιλανέζους στις 27 Νοεμβρίου, μετά και την απόλυση του Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο 40χρονος προπονητής έχει μεγάλη καριέρα με τη φανέλα των ''ροσονέρι'', ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο του ΟΦΗ τη σεζόν 2014-15.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ