ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Όνειρο ο τελικός του 2016 στο Μιλάνο"

Μπερλουσκόνι: "Όνειρο ο τελικός του 2016 στο Μιλάνο"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε πως η Μίλαν θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή της Ιταλίας αλλά και του κόσμου. Τι είπε για Ιντσάγκι, Αλέγκρι και Τέβες αλλά και ποιο το "καρφί" του για τον Μπαλοτέλι.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φιλοξενεί η σημερινή "Gazzetta dello Sport", με το ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Μίλαν να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιντσάγκι και στους παίκτες του και να βάζει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του για τη συνέχεια.

"Για φέτος ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε τη Μίλαν στην Ευρώπη αλλά εγώ ονειρεύομαι τον τελικό του Champions League στο Μιλάνο.

Υπάρχει ένα καλό κλίμα τώρα στη Μίλαν, με έναν νέο προπονητή που έχει θέληση για νίκες αλλά και να μας ξανακάνει πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο, όπως ήμασταν πάντα τα τελευταία 30 χρόνια", τόνισε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να βαθμολογήσει Ιντσάγκι και ομάδα για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους στη Serie A: έβαλε "8" στον "Σούπερ Πίπο" και "7" στην ομάδα των "ροσονέρι".

Μπερλουσκόνι: "Όνειρο ο τελικός του 2016 στο Μιλάνο"

"Θα επιστρέψει μεγάλη η Μίλαν", είναι η ατάκα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που επέλεξε για το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας η Gazzetta dello Sport, στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε αυτήν ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως μία ημέρα θα γίνει πρόεδρος της Μίλαν η κόρη του, Μπάρμπαρα, για την οποία δήλωσε πως έχει αρμονική σχέση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ενώ δεν έκρυψε την στενοχώρια του για την αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι από την Ίντερ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Με πονάει που ένας Μιλανέζος όπως αυτός αποχώρησε. Εγώ δεν θα μπορούσα να πουλήσω την ομάδα σε έναν ξένο, ίσως ούτε και σε Ιταλό".

Για τον Αλέγκρι που είναι πλέον στον πάγκο της Γιουβέντους ευχήθηκε "επιτυχία και τύχη", ενώ παράλληλα διέψευσε πως η Μίλαν είχε ενδιαφερθεί για τον Κάρλος Τέβες το 2013 και πέταξε "καρφί" κατά του Μπαλοτέλι υπενθυμίζοντας πως "η απόκτησή του έγινε κόντρα στη γνώμη μου".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ