ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Χάνω λεφτά από τη Μίλαν"

Italian Premier Silvio Berlusconi meets Russian President  Dmitry Medvedev, in Rome, Wednesday, Feb. 16, 2011. (AP Photo/Andrew Medichini)
Italian Premier Silvio Berlusconi meets Russian President Dmitry Medvedev, in Rome, Wednesday, Feb. 16, 2011. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Το πορτοφόλι του να αδειάζει εξαιτίας της Μίλαν με τα έξοδα να είναι δυσανάλογα των εσόδων, βλέπει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο. Δεν βάζει πωλητήριο, ωστόσο.

Επιτακτική κρίνει την έξοδο της Μίλαν στο Champions League της επόμενης σεζόν, o ιδιοκτήτης των "ροσονέρι", Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς τα έσοδα μειώνονται ολοένα και πιο πολύ, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να αιμορραγεί οικονομικά βάζοντας λεφτά στην ομάδα.

"Είμαι πολύ ανήσυχος με την κατάσταση της ομάδας. Εάν δεν μπορέσουμε να βγούμε Champions League αυτό το χρόνο, θα χάσουμε έσοδα ύψους 60-70 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χρόνια που χάνω λεφτά από την ομάδα.", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο "Καβαλιέρε".

Μετά τις δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυκλοφόρησαν σενάρια περί Αράβων επενδυτών, ωστόσο με επίσημη ανακοίνωση οι "ροσονέρι" απορρίπτουν κατηγορηματικά να πωληθεί η ομάδα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ