ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Ώρα να αλλάξει χέρια η Μίλαν"

Μπερλουσκόνι: "Ώρα να αλλάξει χέρια η Μίλαν"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τόνισε με νέες του δηλώσεις πως επιθυμεί να πουλήσει τη Μίλαν μετά από 30 χρόνια στο τιμόνι, αλλά μόνο σε όποιον διασφαλίσει πως θα παραμείνει πρωταγωνίστρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τελευταίο διάστημα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαπραγματεύεται με group Κινέζων επενδυτών για την πώληση της Μίλαν και οι φίλοι του συλλόγου περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας σε ένα deal που θα κάνει οικονομικά πανίσχυρή την ομάδα του Μιλάνου και θα την βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει την τελευταία τριετία (εκτός Ευρώπης).

Η πρόθεση πάντως του "καβαλιέρε" αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον ιταλικό σύλλογο είναι σταθερή και την ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό "Tele Radio Più":

"Πιστεύω ότι μετά από 30 χρόνια έφτασε η στιγμή να αλλάξει χέρια η ομάδα αλλά θέλω να αφήσω τη Μίλαν σε κάποιον που θα ξέρει να την κάνει πρωταγωνίστρια στην Ιταλία και στον κόσμο, σε κάποιον που θα βάζει χρήματα κάθε χρόνο στην ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στις δύο ομάδες της ιταλικής πρωτεύουσας, Ρόμα και Λάτσιο.

Μπερλουσκόνι: "Ώρα να αλλάξει χέρια η Μίλαν"

"Μετά από τα κατορθώματά του στα τελευταία παιχνίδια το σωστό είναι η Ρόμα να του δώσει ευκαιρία για μία ακόμα σεζόν ενώ μετά θα είναι σωστό να τον κρατήσει σε διοικητικό πόστο", είπε αρχικά για το μέλλον του Φραντσέσκο Τότι στους "τζαλορόσι" ενώ για τον Τσέζαρε Πραντέλι που είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπιανκοτσελέστι", είπε:

"Ο Πραντέλι είναι ένας ολοκληρωμένος τεχνικός, ένα πολύ συμπαθητικό άτομο. Κάνει τα άτομα με τα οποία συνεργάζεται να τον αγαπούν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ