ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Τελευταία ευκαιρία για Μπαλοτέλι"

Μπερλουσκόνι: "Τελευταία ευκαιρία για Μπαλοτέλι"

Η ήττα από την Ίντερ δεν πτόησε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από την εικόνα της Μίλαν στο "Derby della Madonnina" όσο και από την παρουσιά του Μάριο Μπαλοτέλι στο διάστημα που αγωνίστηκε.

"Είδα επιτέλους στο ντέρμπι ένα καλό παιχνίδι και μία καλή Μίλαν. Εκτίμησα όλους τους παίκτες, και τον Μπαλοτέλι όταν μπήκε. Ενισχύει το ρόστερ μας. Επικοινώνησα με τον Μιχάιλοβιτς για να του δώσω συγχαρητήρια", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι" για το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ( η Ίντερ πήρε το τρίποντο με το εξαιρετικό γκολ του Γκουαρίν στο 58ο λεπτό ), και συνέχισε:

"Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, το κυριακάτικκο ματς θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε κατάληξη και ίσως η ισοπαλία να καθρέφτιζε το πώς πήγε το παιχνίδι. Ο δικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Μπερλουσκόνι: "Τελευταία ευκαιρία για Μπαλοτέλι"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέρασε στο ματς στο 62ο λεπτό και δημιούργησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει η Μίλαν: την πρώτη φορά το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι ενώ τη δεύτερη ο Χαντάνοβιτς πραγματοποιήσε μία πολύ δύσκολη επέμβαση

Ο Μπαλοτέλι; Ήταν ο Μιχάιλοβιτς μίλησε μαζί του ξεκαθαρίζοντάς του κάποιους συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς. Ο Μιχάιλοβιτς έδωσε εγγυήσεις για αυτόν.

Όσον αφορά εμένα του μίλησα, του δώσαμε τη δυνατότητα να μπορέσει να ξαναγίνει αυτός που ήταν κάτοτε. Είναι η τελευταία ευκαιρία του για να γίνει πρωταθλητής".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ