ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Όσοι δεν θέλουν εμένα και τον Μοντολίβο θα χαρούν"

Μπερλουσκόνι: "Όσοι δεν θέλουν εμένα και τον Μοντολίβο θα χαρούν"
Μπερλουσκόνι

Αισιόδοξος ότι η εξαγορά της Μίλαν από κινεζικό κονσόρτιουμ θα ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό μέλλον της Μίλαν, επαναλαμβάνοντας ότι η αλλαγή "σκυτάλης" με το κινεζικό κονσόρτιουμ αποτελεί θέμα χρόνου και δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο "καβαλιέρε" είχε τονίσει προ ημερών ότι θα δώσει ακόμα έναν μήνα παράταση εάν μέχρι τη 13η Δεκεμβρίου οι Κινέζοι δεν κατέβαλαν το ποσό των 450.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην τρίτη δόση της πληρωμής για την εξαγορά του 99,93% των μετοχών του συλλόγου.

Ο Μπερλουσκόνι υποστηρίζει ότι οι αγοραστές είναι αξιόπιστοι και απλά αντιμετωπίζουν προβλήματα περιμένοντας άδεια από το κινεζικό κράτος για να μεταφέρουν τα κεφάλαια για την αγορά.

"Η Μίλαν έχει πωληθεί ήδη. Υπάρχουν δυσκολίες για τους αγοραστές, που είναι σοβαρά πρόσωπα, όσον αφορά στις εγκρίσεις που απαιτούνται στην Κίνα για τη μεταφορά κεφαλαίων. Εάν αυτές οι εγκρίσεις δεν έχουν δοθεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, αλλά έχουμε τη βεβαιότητα ότι αυτά τα κεφάλαια υπάρχουν, δεν έχουμε πρόβλημα να παρατείνουμε τη διαδικασία για έναν με ενάμιση μήνα", δήλωσε στη "Rai Tre".

Μάλιστα, έκλεισε τις δηλώσεις του με μία... ιδιαίτερη ατάκα για τους εχθρούς του αλλά και όσους επικρίνουν τον αρχηγό της ομάδας και σοβαρά τραυματία, Ρικάρντο Μοντολίβο: "Σύντομα θα ικανοποιηθούν αυτοί που δεν θέλουν άλλο εμένα και τον Μοντολίβο, γιατί μετά από τις 13 δεν θα είμαι εδώ εγώ και ο Μοντολίβο θα είναι τραυματίας για αρκετούς μήνες ακόμα, οπότε η Μίλαν θα κερδίσει τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπερλουσκόνι: "Δεύτερη παράταση ή άκυρη η πώληση της Μίλαν"
Ο Μπάκα προπονήθηκε με τη Σεβίλλη
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ