ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Ντρέπομαι για τη Μίλαν"

Μπερλουσκόνι: "Ντρέπομαι για τη Μίλαν"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξέσπασε μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ καθώς εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους πως ντρέπεται για την εικόνα των "ροσονέρι". Πώς πήρε παράταση ζωής ο Αλέγκρι!

Μπορεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να οδήγησε τη Μίλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2011 (πρώτο της σκουντέτο μετά από επτά χρόνια) στην πρώτη του μόλις σεζόν στον πάγκο των "ροσονέρι", και να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο όλα δείχνουν πως από εδώ και πέρα "παίζει το κεφάλι" του σε κάθε ματς...

Μετά τις ηχηρές "σφαλιάρες" στο πρωτάθλημα με τις εντός έδρας ήττες από Σαμπντόρια και Αταλάντα (0-1 και τα δύο ματς) ήρθε την Τρίτη και το ευρωπαϊκό στραπάτσο με την υπογραφή της Άντερλεχτ (0-0 μέσα στο "Σαν Σίρο"), με την άλλοτε κραταιά Μίλαν να εμφανίζεται "πολύ λίγη" και να δέχεται βολές πανταχόθεν.

Μπερλουσκόνι: "Ντρέπομαι για τη Μίλαν"

Οι οπαδοί φρόντισαν να δείξουν τα... συναισθήματά τους προς τους παίκτες και τον προπονητή, αποδοκιμάζοντας έντονα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βάσει του ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ ο Αλέγκρι δεν έχει πλέον την στήριξη του Μάσιμο Αλέγκρι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές εντός της Μίλαν, ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων είχε πάρει την απόφαση να "τελειώσει" τον Αλέγκρι από το βράδυ της Τρίτης, με τον Ιταλό τεχνικό να παραμένει στη θέση του χάρη στην παρέμβαση του Γκαλιάνι που ζήτησε από τον "καβαλιέρε" να δώσει λίγο χρόνο ακόμα.

Αυτή τη στιγμή, ο Αλέγκρι παραμένει στον πάγκο μέχρι και το ντέρμπι με την Ίντερ στις 7 Οκτωβρίου, όμως σε περίπτωση που η Μίλαν ηττηθεί στο "Φρίουλι" από την Ουντινέζε (23/9), το δίδυμο Τασότι-Ιντσάγκι θα πρέπει να θεωρείται το επικρατέστερο για να πάρει τα κλειδιά των αποδυτηρίων.

L'allenatore del Milan, Massimiliano Allegri (D), con l'amministratore delegato Adriano Galliani in una immagine del 16 dicembre 2011.
ANSA/DANIEL DAL ZENNARO
L'allenatore del Milan, Massimiliano Allegri (D), con l'amministratore delegato Adriano Galliani in una immagine del 16 dicembre 2011. ANSA/DANIEL DAL ZENNARO ANSA

Κάτι το οποίο φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο αν λάβει κανείς υπόψη τα λογια του Μπερλουσκόνι σε δικούς τους ανθρώπους, σύμφωνα με αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας "La Stampa":

"Τι άσχημο θέαμα, τι ντροπή. Εάν έβρισκα κάποιον να αγοράσει τη Μίλαν θα την πουλούσα αμέσως", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ