ΜΙΛΑΝ

Μπαλοτέλι: "Δεν θέλω να επιστρέψω στην Λίβερπουλ"

Μπαλοτέλι: "Δεν θέλω να επιστρέψω στην Λίβερπουλ"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε πως δεν ήταν ευτυχισμένος στην Λίβερπουλ και εξέφρασε την επιθυμία να μην επιστρέψει στους "κόκκινους" μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Μίλαν.

Το φινάλε της σεζόν βρίσκει τον Μάριο Μπαλοτέλι "στον αέρα" καθώς η Μίλαν δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα δώσει τα 7 εκ.ευρώ που απαιτούνται για να τον αγοράσει από τη Λίβερπουλ, με τον Ιταλό στράικερ να είναι πάντως κατηγορηματικός αναφορικά με το πού θέλει να παίζει (και) τη νέα σεζόν.

"Αυτό που θέλω σίγουρα είναι να μείνω στην Μίλαν. Δεν ήμουν ευτυχισμένος στην Λίβερπουλ και δεν θέλω να πάω πίσω. Τα πηγαίνω καλά στα δύο τελευταία μου παιχνίδια, υπάρχουν ακόμα έξι ματς για να αποδείξω την αξία μου.

Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαι χαλαρός. Επιπλέον, η Μίλαν έχει τα χρήματα!", δήλωσε ο 25χρονος στράικερ μετά τον αγώνα με την Σαμπντόρια ( ήταν βασικός και έπαιξε σε όλο το ματς στη νίκη των "ροσονέρι" με 1-0 ), ενώ για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μπρόκι αντί του Μιχάιλοβιτς, ανέφερε:

Μπαλοτέλι: "Δεν θέλω να επιστρέψω στην Λίβερπουλ"

"Ο Σίνισα δούλευε πολύ καλά με την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν έφυγε καθώς τον συμπαθώ πολύ. Η απόφαση ήρθε από ψηλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχω επίσης πολύ καλή σχέση με τον Μπρόκι, είναι ένα άτομο που καταλαβαίνει τους παίκτες. Προς το παρόν τα πάει καλα και του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα όπως και για την Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ