ΜΙΛΑΝ

Μοντέλα: "Πιο σημαντικό το παιχνίδι με Τζένοα από αυτό με Γιουβέντους"

Μοντέλα: "Πιο σημαντικό το παιχνίδι με Τζένοα από αυτό με Γιουβέντους"
Μοντέλα

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν αρκετά προσεκτικός πριν από το ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο το Σάββατο (21:45), προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Η Μίλαν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, ωστόσο ο Βιντσέντζο Μοντέλα επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

Οι "ροσονέρι" βρίσκονται στη 2η θέση στην ισοβαθμία με τη Ρόμα, πρώτη φορά τόσο ψηλά μετά από οκτώ αγωνιστικές από το 2010-2011, όταν και κατέκτησαν το τελευταίο σκουντέτο τους.

"Λένε υπερβολικά καλά πράγματα και αυτό είναι κάτι επικίνδυνο πριν από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, η παγίδα είναι ξεκάθαρη για μένα. Αυτή είναι μία νεαρή Μίλαν που πρέπει να παίζει χωρίς βάρος και ανησυχίες. Δεν πρόκειται να γίνουμε αντίπαλος της Γιουβέντους για τον τίτλο εάν νικήσουμε".

Αντέκρουσε, μάλιστα, και τα κοπλιμέντα του τεχνικού διευθυντή των "μπιανκονέρι", Μπέπε Μαρότα, υποστηρίζοντας ότι "είναι ειλικρινή, αλλά δεν μπορούμε να μας αποσπάσει την προσοχή".

Μάλιστα, ο τεχνικός της Μίλαν πήγε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι " στην πραγματικότητα το παιχνίδι με την Τζένοα στο Μαράσι την Τρίτη θα είναι πολύ πιο σημαντικό, επειδή με τη Γιουβέντους θα ξοδέψουμε πολύ ενέργεια σωματική και πνευματική. Ο αγώνας κόντρα στην Τζένοα αντιθέτως θα μας κάνει να καταλάβουμε πραγματικά σε ποιο σημείο βρισκόμαστε".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ