ΜΙΛΑΝ

Μοντέλα: "Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τη Μίλαν"

AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν περίμενε την απόλυσή του από τη Μίλαν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά από την εξέλιξη αυτή, ωστόσο πρόσθεσε ότι αποδέχεται αυτήν την απόφαση γιατί "έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα μίλησε στα μικρόφωνα του "Premium Sport" αμέσως μετά από την ανακοίνωση της απόλυσής του και αποδέχθηκε την μοίρα του, βγάζοντας μία μικρή πικρία για την εξέλιξη αυτή.

"Ήταν η πρώτη απόλυση της καριέρας μου, αλλά έτσι έγινε. Κάτι μας έλειπε, όμως σίγουρα τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Με βάση το πώς παίξαμε χθες, δεν περίμενα να απολυθώ".

Μιλώντας στο "Sky Sport", ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε: "Λυπάμαι επειδή η ομάδα ήταν μαζί μου, αναπτυσσόταν, όμως το ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Μικρές διαφορές συχνά κρίνουν σημαντικά παιχνίδια. Αποδέχομαι την απόφαση του συλλόγου. Ήμουν κοντά στους (σ.σ. αθλητικό διευθυντή Μασιμιλιάνο) Μιραμπέλι και (σ.σ. διευθύνοντα σύμβουλο Μάρκο) Φασόνε, όμως σκέφτομαι επίσης το επιτελείο στο Μιλανέλο, που δεν είχα την ευκαιρία να τους πω 'αντίο'".

"Είμαι περήφανος που προπόνησα την ομάδα και πάντα θα την έχω στην καρδιά μου, μια ομάδα που υποστήριζα από παιδί. Έχω μία προσωπική ικανοποίηση, αφού κατακτήσαμε ένα τρόπαιο και επαναφέραμε τη Μίλαν στην Ευρώπη. Υπάρχουν θετικά που πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα στους παίκτες, επειδή το αξίζουν. Είναι ένα πραγματικά καλό σύνολο και εύχομαι καλή τύχη στον Ρίνο, που είναι ένας φιλικός, έμπιστος και τίμιος άντρας".

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ