ΜΙΛΑΝ

Μοντέλα: "Οι άλλοι παίζουν καλύτερα από εμάς;"

AC Milan head coach Vincenzo Montella shouts to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Μοντέλα (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα δεν ανησυχεί για το μέλλον του στη Μίλαν και υποστηρίζει πως οι άλλες ομάδες δεν παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο από τους "ροσονέρι".

Οι φήμες ότι ενδέχεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν δεν τον επηρεάζουν. Ο Βιντσέντσο Μοντέλα ρωτήθηκε για όσα γράφονται για τον ίδιο, αν τα δημοσιεύματα τον ανησυχούν και εκείνος απάντησε:

"Δεν με ανησυχεί το να διαβάζω για άλλους προπονητές. Έχω κίνητρο, έχω καλή ομάδα και είναι μέρος της δουλειάς μου να αντιμετωπίζω και τα αρνητικά σχόλια. Είμαστε σε κακή περίοδο από άποψη αποτελεσμάτων, αλλά δεν βλέπω κιόλας άλλες ομάδες να παίζουν καλύτερα από εμάς".

Η Μίλαν δεν έχει κερδίσει για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων έχει χάσει. "Δεν κοιτάζω τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το πώς θα βελτιώνω την ομάδα μου. Είμαι αισιόδοξος, διότι όλα ακόμη είναι υπό έλεγχο" πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής των "ροσονέρι".

(AP Photo/Luca Bruno)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ