ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω το Coppa Italia"

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω το Coppa Italia"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς κάνει το βράδυ της Δευτέρας το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν κόντρα στην Περούτζια για τον 3ο γύρο του Coppa Italia και στις δηλώσεις του τόνισε πως θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς θέλει το τρόπαιο.

"Μας ενδιαφέρει να έχουμε ωραία εικόνα αλλά αυτό που μετράει πρωτίστως είναι να νικήσουμε. Η νίκη είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει, όπως έλεγε ο Μπονιπέρτι. Το ωραίο παιχνίδι είναι στο dna της Μίλαν, δεν υπόσχομαι όμως τακουνάκια και ντρίμπλες κάτω από τα πόδια. Θέλω μία ομάδα που να είναι αποφασιστική και να κάνει λίγα λάθη", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός για το ματς που θα γίνει στο "San Siro" και πρόσθεσε:

"Θα δείτε την καλύτερη δυνατή Μίλαν, δεν θέλουμε να σνομπάρουμε την Περούτζια. Το έχω πει ήδη στους παίκτες μου: για μας δεν υπάρχουν αδύναμοι ή ισχυροί αντίπαλοι, μόνο αντίπαλοι που πρέπει να νικήσουμε. Και υπολογίζουμε πάρα πολύ το Coppa Italia επειδή δεν έχουμε διεθνείς διοργανώσεις.

Φέτος πρέπει να συνηθίσουμε στο να έχουμε το ρόλο του φαβορί. Πολλά παιχνίδια θα εξαρτηθούν μόνο από εμάς και το ίδιο θα γίνει και στο ματς με την Περούτζια με όλο το σεβασμό που έχω στην αντίπαλό μας".

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Μιχάιλοβιτς δέχτηκε ερώτηση και για τις σχέσεις του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον 46χρονο να απαντά: "Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο. Αυτό το καλοκαίρι ήμασταν πέντε ημέρες στο Μιλάνο αλλά εκείνο το διάστημα έλειπε εκείνος.

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω το Coppa Italia"

Δεν φοβάμαι να έρθω σε σύγκρουση με κανέναν, ακόμα και με τον Μπερλουσκόνι που είναι 30 χρόνια πρόεδρος στη Μίλαν. Είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί οι ρόλοι".

Όσο για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Μίλαν κόντρα στην Περούτζια, μία πιθανή σύνθεση (σε σύστημα 4-3-1-2) σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Milannews.it" είναι η εξής: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντε Σίλιο, Έλι, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Ντε Γιονγκ, Μπερτολάτσι, Μποναβεντούρα, Χόντα, Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ