ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω τελικό με τη Γιουβέντους"

Foto LaPresse - Spada
01 Marzo 2016 Milano ( Italia)
Sport Calcio
Milan - Alessandria 
Coppa Italia TIM CUP 2015 2016 - semifinale - " Stadio San Siro "
Nella foto: mister Mihajlovic 

Photo LaPresse - Spada
1st March  2016 Milan ( Italy )
Sport Soccer
Milan - Alessandria
Italian TIM CUP 2015 2016 - semifinal- " San Siro  Stadium "
In the pic: head coach Mihajlovic
Foto LaPresse - Spada 01 Marzo 2016 Milano ( Italia) Sport Calcio Milan - Alessandria Coppa Italia TIM CUP 2015 2016 - semifinale - " Stadio San Siro " Nella foto: mister Mihajlovic Photo LaPresse - Spada 1st March 2016 Milan ( Italy ) Sport Soccer Milan - Alessandria Italian TIM CUP 2015 2016 - semifinal- " San Siro Stadium " In the pic: head coach Mihajlovic LAPRESSE

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δήλωσε πως η Μίλαν πέτυχε τον πρώτο της στόχο με την συμμετοχή στον τελικό του Coppa Italia και εξέφρασε την επιθυμία να αντιμετωπίσει εκεί την Γιουβέντους και όχι την Ίντερ.

Η Μίλαν δεν συνάντησε αντίσταση κόντρα στην Αλεσάντρια και με το εμφατικό 5-0 στο "San Siro" (είχε νικήσει και στον πρώτο ημιτελικό, με 1-0 στο Τορίνο) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Coppa Italia, εκεί όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2003.

Ο αντίπαλός της θα βγει απόψε μέσα από το ζευγάρι Ίντερ-Γιουβέντους όπου οι "μπιανκονέρι" έχουν τεράστιο προβάδισμα μετά το υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς, με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να μην κρύβεται πάντως πίσω από το δάχτυλό του και να αποκαλύπτει πως θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε μερικούς μήνες από τώρα τη Γιουβέντους.

"Εάν έπρεπε να διαλέξω μία από τις δύο ομάδες θα έλεγα τη Γιούβε, επειδή αν η Γιουβέντους κατακτήσει το σκουντέτο μπορούμε να παίξουμε μαζί της για δύο τρόπαια, τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και το ιταλικό Σούπερ Καπ", δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός για να πρόσθεσει:

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω τελικό με τη Γιουβέντους"

"Ήταν σημαντικό να έχουμε σωστή συμπεριφορά στο ματς. Ο τελικός μας έλειπε εδώ και 13 χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι επετεύχθη ο πρώτος στόχος μας. Τον τελικό θα τον σκεφτούμε τον Μάιο. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τη Σασουόλο, έχοντας στο μυαλό μας ότι θα πρέπει να ανεβούμε θέσεις στη βαθμολογία παιχνίδι με το παιχνίδι (σ.σ. η Μίλαν είναι στο -6 από την 3η θέση όπου συγκατοικούν Ρόμα και Φιορεντίνα).

Παλεύουμε, συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτό το πνεύμα και θα δούμε που θα πάμε". Κληθείς δε να σχολιάσει την αγωνιστική παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος σκόραρε αλλά για μία ακόμα φορά δεν πανηγύρισε το γκολ του, είπε: "Δεν θυμάμαι τον Μάριο να πανηγυρίζει μετά από ένα γκολ, είτε είναι το πρώτο είτε το πέμπτο. Έχω πει ότι πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του αλλά απόψε έτρεξε και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα.

Μιχάιλοβιτς: "Θέλω τελικό με τη Γιουβέντους"

Μετά τον τραυματισμό του Νιανγκ θα είναι σημαντικοί για μας οι Μπαλοτέλι, Μενέζ και Λουίζ Αντριάνο. Κανείς από τους τρεις δεν είναι τώρα σε καλή φυσική κατάσταση αλλά παίζοντας θα επανέλθουν".

Μίλαν - Αλεσάντρια 5-0

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ