ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του ο Μεξές"

Μιχάιλοβιτς: "Πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του ο Μεξές"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είδε τη Μίλαν να πετυχαίνει πέντε γκολ στο πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σεζόν ενώ μετά το ματς διέψευσε τα σενάρια πως δεν επιθυμούσε την παραμονή του Φιλίπ Μεξές.

Τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είχε ζητήσει την μη ανανέωση του συμβολαίου του Φιλίπ Μεξές προτιμώντας στη θέση του τον Ρομανιόλι (τον είχε πέρυσι στη Σαμπντόρια όπου ο παίκτης αγωνιζόταν δανεικός από τη Ρόμα), όμως ο ίδιος προχώρησε στη διάψευση των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.

"Ο Μεξές αναμένεται αύριο στο Μιλάνο για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Είναι ένας παίκτης σημαντικός με προσωπικότητα. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν οι εφημερίδες ότι δεν ήθελα τον Μεξές. Του μίλησα και του έχω δώσει εξηγήσεις.

Θα πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του αλλά αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος. Θέλουμε να αλλάξει σε κάποια πράγματα αλλά ξέρουμε επίσης ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για τα μετώπισθεν", τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός των "ροσονέρι".

Μιχάιλοβιτς: "Πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του ο Μεξές"

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγο μετά την επικράτηση της Μίλαν με 5-1 επί της Αλτσόνε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν (ντεμπούτο Μιχάιλοβιτς στον πάγκο της), με τους "ροσονέρι" να έχουν για σκόρερ σε αυτό το ματς τους Ντε Γιονγκ, Πόλι, Τσέρτσι και Νιανγκ (δύο γκολ).

Οι ενδεκάδες με τις οποίες παρατάχτηκε η Μίλαν στα δύο ημίχρονα (έπαιξε με σύστημα 4-3-1-2):

1ο μέρος: Αμπιάτι (30' Ντοναρούμα), Αμπάτε, Τζακάρντο, Αλμπερτάτσι, Καλάμπρια, Πόλι, Ντε Γιονγκ, Πεσίνα, Λοκατέλι, Τσέρτσι, Μαστούρ

2ο μέρος: Ντοναρούμα (58' Αγκάτσι), Καλάμπρια, Τζακάρντο, Αλέξ, Αλμπερτάτσι, Νοτσερίνο, Μαστάλι, Μάουρι, Σούσο, Νιανγκ, Κουτρόνε

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ