ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Πιο τυχερή η Γιουβέντους"

Μιχάιλοβιτς: "Πιο τυχερή η Γιουβέντους"
2015 GETTY IMAGES

Την άποψη ότι η Μίλαν δεν άξιζε την ήττα απέναντι στην Γιουβέντους εξέφρασε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, τονίζοντας πως αυτή η εμφάνιση θα δώσει ψυχολογία στους παίκτες του ενόψει του τελικού του Coppa Italia.

Η Μίλαν γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα και μάλιστα με ανατροπή εις βάρος της, όμως σε αντίθεση με αυτήν στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα την περασμένη Κυριακή, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θεωρεί πως η χθεσινή (9/4) στο "San Siro" απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους αδικεί κατάφορα την ομάδα του.

"Το αποτέλεσμα με κάνει να είμαι θυμωμένος επειδή δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα από τα παιδιά. Σίγουρα έχουμε ελαττώματα ως ομάδα αλλά όλη τη σεζόν δεν έχουμε μαζί μας την τύχη.

Κόντρα στη Γιουβέντους δεν παίζαμε απλά για τρεις πόντους αλλά για την τιμή και την υπερηφάνειά μας. Έχοντας παίξει στα ίσα τη Γιουβέντους μπορούμε να έχουμε ψηλά το κεφάλι μας", τόνισε με δηλώσεις του μετά την ήττα με 2-1 από τους "μπιανκονέρι" , για να συνεχίσει:

"Είδα πείνα, χαρακτήρα και ένταση. Ο Τζίτζι Μπουφόν χρειάστηκε να κάνει 2-3 σπουδαίες επεμβάσεις και έκανε τη διαφορά. Αυτή η εμφάνιση μας δίνει ψυχολογία ενόψει των επόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα και του τελικού του Coppa Italia.

Μιχάιλοβιτς: "Πιο τυχερή η Γιουβέντους"

Εάν παίζουμε έτσι και απέναντι σε ομάδες που είναι χαμηλότερα από εμάς στη βαθμολογία θα νικάμε. Μίλησα με τον Μάσιμο Αλέγκρι μετά το ματς και παραδέχτηκε ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία".

Όσον αφορά στην απόδοση του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος ξεκίνησε βασικός και εκτός από την ασίστ στη φάση του γκολ του Αλέξ είχε ένα δοκάρι και υποχρέωσε σε μερικές επεμβάσεις τον Μπουφόν, ο Σέρβος τεχνικός είπε:

"Δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά έπειτα απέκτησε αυτοπεποίθηση και έπαιξε καλά. Τόσο αυτός όσο και ο Κάρλος Μπάκα έκαναν τρομερή βρώμικη δουλειά, αναγκάζοντας την Γιουβέντους να παίζει μόνο με βαθιές μπαλιές".

Μίλαν - Γιουβέντους 1-2

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ