ΜΙΛΑΝ

Μιχαΐλοβιτς: "Ο Μπερλουσκόνι ήθελε να είναι και προπονητής"

Μιχαΐλοβιτς: "Ο Μπερλουσκόνι ήθελε να είναι και προπονητής"
Μιχαΐλοβιτς, Μπερλουσκόνι

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί απολύθηκε από τη Μίλαν, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Σίλβιο Μπερλουσκίνι, κατηγορώντας τον ότι ήθελε να κάνει και τον προπονητή.

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα " La Gazzetta dello Sport" έδωσε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, στην οποία υποστήριξε ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα τον λόγο που απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν τον περασμένο Απρίλιο.

Ο τεχνικός πια της Τορίνο δήλωσε : "Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγα. Ούτε οι οπαδοί, ούτε οι ποδοσφαιριστές. Ουδέποτε είχα λάβει τόσα μηνύματα υποστήριξης. Ο Μπερλουσκόνι ήταν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος της Μίλαν τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά και οπαδός της. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν αυτοί οι δύο ρόλοι δεν φτάνουν και θέλει να κάνει περισσότερα, ακόμα και τον προπονητή".

Ακολούθως ανέφερε ο Σέρβος: "Στεναχωρήθηκα για τα αρνητικά του σχόλια μετά την απόλυσή μου. Ήταν τόσο υπερβολικά, που δεν γινόταν να είναι πιστευτά. Ακόμα και έτσι, τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ