ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Να χαρίσω ένα τρόπαιο στον Μπερλουσκόνι"

Μιχάιλοβιτς: "Να χαρίσω ένα τρόπαιο στον Μπερλουσκόνι"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ζήτησε κυνισμό από τους παίκτες του ενόψει του ματς με τη Τζένοα και τόνισε πως ο στόχος της Μίλαν είναι να πάρει φέτος ένα τρόπαιο για να το αφιερώσει στον Μπερλουσκόνι.

"Η Τζένοα είναι μία έξοχη ομάδα η οποία τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο και είναι πολύ καλά προετοιμασμένη τακτικα. Θα είναι δύσκολο το ματς (14/2, 13:30) αλλά έχουμε την ποιότητα να τους νικήσουμε και θα μπορέσουμε να το κάνουμε αν πιάσουμε απόδοση ανάλογη με αυτή των προηγουμένων αγώνων.

Αυτό που χρειάζεται είναι κυνισμός και ένταση στο παιχνίδι μας", δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μίλαν, ο οποίος έκανε και μία special ευχή για τα 30 χρόνια που θα συμπληρώσει την ερχόμενη εβδομαδα στο διοικητικό τιμόνι της Μίλαν ο Μπερλουσκόνι.

"Είναι ένα εκπληκτικό νούμερο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος πρόεδρος, τόσο επιτυχημένος, στο τιμόνι ενός συλλόγου για 30 χρόνια. Ο στόχος μας είναι να χαρίσουμε φέτος ένα τρόπαιο στον πρόεδρό μας και να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Όσο για την πρόβλεψή του για το αποψινό ντέρμπι κορυφής στη Serie A μεταξύ της πρωτοπόρου Νάπολι και της 2ης Γιουβέντους, δήλωσε: "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας νικήσει ο καλύτερος. Σίγουρα θα δούμε το ματς αλλά δεν έχω κάποια προτίμηση".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ