ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Μιλώ με Μπερλουσκόνι αλλά εγώ αποφασίζω"

Μιχάιλοβιτς: "Μιλώ με Μπερλουσκόνι αλλά εγώ αποφασίζω"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αρνήθηκε πως δέχτηκε παρέμβαση από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να αλλάξει το σύστημα που παίζει η Μίλαν ενώ μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη στο κρίσιμο ματς με την Τορίνο.

Τα ρεπορτάζ των προηγουμένων ημερών έκαναν λόγο για υποχώρηση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς μπροστά στο αίτημα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και διάθεση να εγκαταλείψει το 4-2-3-1 κατόπιν πίεσης από τον "καβαλιέρε", όμως ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει δεχτεί τέτοιας μορφής πιέσεις από τους διοικούντες τη Μίλαν.

"Δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που να σε κάνει να νικάς ή να χάνεις παιχνίδια. Αυτές τις εβδομάδες έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και ότι διοίκηση ζήτησε να αλλάξουμε σύστημα.

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μιλω με τον Μπερλουσκόνι και το Γκαλιάνι αλλά τις αποφάσεις για θέματα τακτικής εξαρτώνται μόνο από μένα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς και προστατευμένοι, όμως δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με τους παίκτες επειδή υπήρχε η διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Εάν δεν βγεις στον αγωνιστικό χώρο με τη σωστή προσέγγιση στον αγώνα, δεν υπάρχει κάποιο σύστημα να σε βοηθήσει. Με το 4-2-3-1 είχαμε διάφορα προβλήματα. Δεν ξέρω αν τώρα είναι η σωστή στιγμή για να το αλλάξουμε. Θα δούμε και μετά θα αποφασίσουμε.

Ξεκινήσαμε με το 4-2-3-1 επειδή ήταν στο dna της Μίλαν, όμως υπήρχαν προβλήματα οπότε θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Με τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να παίξουμε και με άλλο σύστημα πέρα από το 4-2-3-1 όπως το 4-3-3 και το 4-4-2".

Μιχάιλοβιτς: "Μιλώ με Μπερλουσκόνι αλλά εγώ αποφασίζω"

Για το επικείμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Τορίνο, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα χρειαστεί να δείξουν χαρακτήρα για να βγάλουν την ομάδα από αυτή την κατάσταση, ενω σε ερώτηση για το αν ζηλεύει τον Τζαμπιέρο Βεντούρα που βρίσκεται φέτος για 5η σερί σεζόν στην Τορίνο, απάντησε:

"Εάν προπονείς τη Μίλαν δεν μπορείς να ζηλεύεις κανέναν προπονητή στο κόσμο. Ειναι διαφορετικό να δουλεύεις σε μία μεγάλη ομάδα σε σύγκριση με μία λιγότερη μεγάλη. Ξέρω ότι στην πρώτη περίπτωση έχεις λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τη δεύτερη.

Εάν κάποιοι λένε πως θα τα παρατήσω, δεν με γνωρίζουν. Εγώ δεν τα παρατώ ποτέ, συνεχίζω αισιόδοξος και ήρεμος, θα βγω από αυτή την κατάσταση".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ