ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Δεν φτάνει στην Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς"

Milan Sinisa Mihajlovic gestures during the Italian Serie A soccer match ACF Fiorentina vs Ac Milan at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy 23 August 2015. ANSA/MAURIZIO DEGL INNOCENTI
Milan Sinisa Mihajlovic gestures during the Italian Serie A soccer match ACF Fiorentina vs Ac Milan at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy 23 August 2015. ANSA/MAURIZIO DEGL INNOCENTI ANSA

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς τόνισε πως η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν αρκεί για να φέρει το πρωτάθλημα στη Μίλαν ενώ αναφέρθηκε και στους δύο... Μπερλουσκόνι.

"Θα ήταν ωραίο να προπονώ έναν παίκτη όπως ο Ζλάταν, σε όλους θα άρεσε να δουλεύουν με τόσο μεγάλους παίκτες.

Δεν ξέρω αν θα έφτανε εκείνος για να κατακτήσουμε το σκουντέτο, όμως σίγουρα από πλευρά τεχνικής και προσωπικότητας είναι ένας εκπληκτικός παίκτης", τόνισε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή ο τεχνικός της Μίλαν, ενώ για τη σχέση του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχολίασε με νόημα:

"Για μένα υπάρχουν ο Μπερλουσκόνι έχει δύο πρόσωπα: εκείνο του προέδρου του συλλόγου που έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους από όλους τους άλλους στο ποδόσφαιρο και εκείνος του πολιτικού και ηγέτη. Το να μιλάω με έναν τέτοιο άνθρωποι είναι μία όμορφη νίκη για μένα".

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στην πίεση την οποία υφίσταται στον πάγκο των "ροσονέρι" από το ξεκίνημα της σεζόν, για να δώσει αποστομωτική απάντηση:

"Γεννήθηκα σε μία χώρα όπου χρειάζεται να είσαι σκληρός όχι ως επιλογή αλλά ως ανάγκη για να επιβιώσεις.

Μιχάιλοβιτς: "Δεν φτάνει στην Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς"

Μου αρέσουν οι πιέσεις, ποτέ δεν προσπάθησα να ξεφύγω από αυτές. Έχω ζήσει πολλά παραπάνω, λέω συχνά πως όταν κάποιος έχει κάνει δύο πολέμους δεν μπορεί να φοβάται έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Είναι πιέσεις που μου αρέσουν και εγώ καταφέρνω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όταν υπάρχουν πιέσεις, επειδή για μένα το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, αλλά παραμένει πάντα ένα παιχνίδι, δεν είναι η ζωή".

Στην ίδια συνέντευξη ο "Μίχα" εγκωμίασε τον Μάριο Μπαλοτέλι, λέγοντας πως σε θέματα συμπεριφοράς του βάζει άριστα, όμως υπογράμμισε πως για να καταφέρει να ανανεώσει την παραμονή του στη Μίλαν και τη νέα σεζόν χρειάζεται να προσφέρει κάτι παραπάνω εντός γηπέδου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ