ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Χωρίς παρελθόν στην Ίντερ ο Μιχάιλοβιτς

Μίλαν: Χωρίς παρελθόν στην Ίντερ ο Μιχάιλοβιτς

Στην ανακοίνωσή της για την πρόσληψη του Σίνισα Μιχάιλοβιτς στην τεχνική της ηγεσία η Μίλαν ξέχασε να αναφέρει την καριέρα του στην Ίντερ! Πικραμένος και απογοητευμένος ο Ιντσάγκι

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι πλέον και επίσημα προπονητής της Μίλαν και για αυτόν τον λόγο δεν έχει παρελθόν στην Ίντερ!

Στην ανακοίνωση των "ροσονέρι" το κείμενο δημιουργήθηκε προσεκτικά έτσι ώστε να μην αναφέρεται η άλλη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου.

Τα δύο τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας το Σέρβος ήταν στην Ίντερ (2004-2006) και μάλιστα εν συνεχεία μέχρι το 2008 ήταν στο προπονητικό τιμ.

Είχε δηλώσει κάποτε πως ποτέ δεν θα εργαστεί στη Μίλαν, καθώς είναι οπαδός των "νερατζούρι", αλλά εδώ και λίγες είναι προπονητής των "ροσονέρι".

"Έπειτα από θητεία στον πάγκο των Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα και πρόσφατα Σαμπντόρια, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι επίσημα ο νέος προπονητής των ροσονέρι", αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: "Ο 46άχρονος από το Βουκόβαρ έρχεται με 156 ματς ως προπονητής στην Serie A και 11 στο Coppa Italia, όπως και 9 ματς προκριματικών με την εθνική Σερβίας".

"Ως παίκτης, ο Μιχάιλοβιτς ήταν συμπαίκτης της άλλοτε δόξας της Μίλαν, Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα πριν έρθει στην Ιταλία, όπου είχε τις περισσότερες επιτυχίες και τίτλους στην πρωτεύουσα με την Λάτσιο".

"Ο Μιχάιλοβιτς είναι γνωστός για την εργατικότητά του, την αφοσίωση και φυσικά τις εκτελέσεις φάουλ στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Είναι καλός φίλος με τους θρύλους της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένκο, Φιλίπο Ιντσάγκι και Κλάρενς Ζέεντορφ. Καλή τύχη και καλώς ήλθες κόουτς".

Η πίκρα του Ιντσάγκι

Λίγο πριν την ανακοίνωση για Μιχάιλοβιτς είχε έρθει αυτή για την λύση της συνεργασίας με τον Φιλίπο Ιντσάγκι, ο οποίος εν συνεχεία δεν έκρυψε την στεναχώρια του.

"Ολοκληρώνεται μια αξέχαστη εμπειρία που πρόσφερε πολλά ως επαγγελματία και ως άνθρωπο", έγραψε ο Ιντσάγκι στο Facebook.

"Ευχαριστώ τη Μίλαν για αυτήν την ευκαιρία, έκανα το καλύτερο που μπορούσα, με όλο μου το επιτελείο δουλεύαμε κάθε μέρα με πάθος, θέληση και αφοσίωση".

"Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Υπάρχει ακόμη πίκρα και απογοήτευση που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω. Με έναν χρόνο εμπειρίας θα ήμουν καλύτερος, αλλά... έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

"Αγκαλιάζω και εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη σε όλους τους παίκτες που ήταν δίπλα μου όλη αυτή τη χρονιά. Παρά τις δυσκολίες πάντα έδειχναν επαγγελματισμό και σεβασμό".

"Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς της Μίλαν που ήταν σωστοί απέναντί μου μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν υποφέραμε. Η Μίλαν θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θα την υποστηρίζω πάντα. Σας αγκαλιάζω όλους, θα τα πούμε σύντομα".

BERGAMO, ITALY - MAY 30: Head coach of AC Milan Filippo Inzaghi looks on during the Serie A match between Atalanta BC and AC Milan at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on May 30, 2015 in Bergamo, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images)
BERGAMO, ITALY - MAY 30: Head coach of AC Milan Filippo Inzaghi looks on during the Serie A match between Atalanta BC and AC Milan at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on May 30, 2015 in Bergamo, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ