ΜΙΛΑΝ

Μήνυμα Μπαλοτέλι στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Μήνυμα Μπαλοτέλι στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Την ώρα που η Λίβερπουλ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Μπρένταν Ρότζερς στην ακρη του πάγκου ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλησε να δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας στους φίλους των "κόκκινων". Δείτε το μήνυμά του μέσω Τwitter.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι τις τελευταίες ημέρες περιμένοντας την είδηση της πρόσληψης του Γιούργκεν Κλοπ από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, παρόλα αυτά ο Μάριο Μπαλοτέλι ένιωσε πως ο κόσμος των "κόκκινων" θέλει στήριξη στην παρούσα φάση και την έδωσε απλόχερα.

Αν και ήταν σχεδόν απαρατήρητος στο έναν χρόνο παρουσίας του στο "Anfield" και δέχτηκε τρομερή κριτική από τα ΜΜΕ και τους Άγγλους φιλάθλους, ο 25χρονος φορ εξακολουθεί να παρακολουθεί τα δρώμενα στη Λίβερπουλ (στην οποία ανήκει και αγωνίζεται ως δανεικός στη Μίλαν) και έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

"Η Λίβερπουλ είναι ένας καλός σύλλογος αλλά οι εκπληκτικοί οπαδοί και η εκπληκτική ομάδα την κάνουν ξεχωριστή! YNWA, μπορείτε να τα καταφέρετε παιδιά. Δεν χρειάζεστε βοήθεια", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ