ΜΙΛΑΝ

Μεταγραφική κατάρρευση στη Μίλαν

Μεταγραφική κατάρρευση στη Μίλαν

Κρύος ιδρώτας στις τάξεις της Μίλαν, καθώς αφού χάθηκαν οι Αντσελότι, Ιμπραχίμοβιτς και Κοντογκμπιά, υπάρχει φήμη πως ο Τζάκσον Μαρτίνες ίσως προτιμήσει την Ατλέτικο. Στροφή στον Κάρλος Μπάκα

Πριν λίγες ημέρες επικρατούσε ενθουσιασμός στη Μίλαν, όμως πλέον άπαντες έχουν "παγώσει", καθώς υπάρχει φημολογία πως θα χαθεί και ο Τζάκσον Μαρτίνες.

Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι δεν έπεισαν τον Κάρλο Αντσελότι να αναλάβει την θέση του προπονητή, ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά φαίνεται να προτιμά την Ίντερ, ενώ και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μάλλον θα παραμείνει στην Παρί Ζεν-Σερμέν.

Οι "ροσονέρι" δίνουν στην Πόρτο τα 35.000.000 ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του Τζάκσον Μαρτίνες, όμως αυτός βρίσκεται στην Χιλή για το Copa América 2015 και έτσι δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν δεν περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Οι πληροφορίες όμως θέλουν και την Ατλέτικο να δίνει και αυτή 35.000.000 ευρώ στην Πόρτο και πολλούς να εκτιμούν πως ο Κολομβιανός θα προτιμήσει τον σύλλογο της Μαδρίτης, ο οποίος για να... κερδίσει, θα τον βάλει να υπογράψει χωρίς ιατρικές εξετάσεις!

Σε περίπτωση που τελικά χαθεί και ο Τζάκσον Μαρτίνες, πιθανότατα η Μίλαν στα στραφεί στον συμπατριώτη του, Κάρλος Μπάκα, της Σεβίλλης (τον θέλει η Ρόμα).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ