ΜΙΛΑΝ

Μενέζ: "Θα ήμουν φυλακή χωρίς το ποδόσφαιρο"

Μενέζ: "Θα ήμουν φυλακή χωρίς το ποδόσφαιρο"

Ο Ζερεμί Μενέζ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στη "Gazzetta dello Sport" πως το πιθανότερο ήταν να κατέληγε στη φυλακή αν δεν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Γιατί είπε "όχι" σε πρόταση της Γιουνάιτεντ.

"Ίσως, και υπογραμμίζω τη λέξη ίσως επειδή δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά, χωρίς το ποδόσφαιρο θα ήμουν στη φυλακή", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξή του ο καλύτερος μέχρι στιγμής παίκτης της Μίλαν τη φετινή σεζόν, και συνέχισε:

"Πολλοί από τους φίλους με τους οποίους μεγάλωσα μαζί κατέληξαν εκεί: κλοπές, ναρκωτικά και άλλα τέτοια πράγματα στα οποία μπορείς να μπλέξεις όταν είσαι νέος. Θέλεις τα πάντα αλλά δεν υπάρχουν χρήματα.

Κράτησα επαφή μαζί τους όταν ήταν μέσα και κάθε φορά συνειδητοποιούσα πόσο λεπτή είναι η γραμμή που χωρίζει μία ευτυχισμένη με μία διαλυμένη ζωή. Άφησα το Μπανλιέ τη σωστή στιγμή, στα 13 μου χρόνια, για να μετακινηθώ στη Σοσό.

Στα 16 μου έμεινα εκεί και απέρριψα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλο που με ήθελε ο Φέργκιουσον καθώς δεν αισθανόταν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Δεν λέω πως θα ήταν κακή κίνηση, όμως αισθανόμουν ότι ήμουν αρκετά νέος για ένα τέτοιο βήμα και δεν ήμουν έτοιμος. Ίσως να είχα καλύτερη καριέρα όμως αυτό δεν το ξέρω στα σίγουρα. Δεν μετανιώνω πάντως για την απόφαση που πήρα".

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος άσος έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται "λίρα εκατό" για τους Μιλανέζους καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ τους στο πρωτάθλημα με 7 γκολ ενώ αποτελεί και τη βασική επιλογή του Φιλίπο Ιντσάγκι για τη θέση του σέντερ φορ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ