ΜΙΛΑΝ

Με συλλεκτική φανέλα κόντρα στην Τορίνο

MAGLIA CELEBRATIVA 30 ANNI PRESIDENZA SILVIO BERLUSCONI
MAGLIA CELEBRATIVA 30 ANNI PRESIDENZA SILVIO BERLUSCONI BUZZI

Η Μίλαν θα παραταχθεί στο χορτάρι του "San Siro" το βράδυ του Σαββάτου φορώντας μίας συλλεκτική φανέλα κόντρα στην Τορίνο, προς τιμήν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η 20η Φεβρουαρίου 2016 ήταν μία άκρως σημαντική ημερομηνία για όλη την οικογένεια της Μίλαν, καθώς συμπληρώθηκαν ακριβώς 30 χρόνια από τότε που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε ο διοικητικός της ηγέτης , οδηγώντας την σε πολύ μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Απόψε το βράδυ (21:45) οι "ροσονέρι" θα υποδεχτούν την Τορίνο για την 27η αγωνιστική της Serie A, στο πρώτο ματς που γίνεται στο "San Siro" μετά την ιστορική επέτειο και οι φίλοι των "ροσονέρι" θα δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται με μία συλλεκτική εμφάνιση, που θα φορεθεί μόνο για 90 λεπτά.

Με συλλεκτική φανέλα κόντρα στην Τορίνο

Συγκεκριμένα στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα αναγράφεται "20 febbraio 1986 - 20 febbraio 2016" ενώ από κάτω υπάρχει η υπογραφή του ιστορικού ηγέτη της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα αντιμετωπίσει τους Τορινέζους προερχόμενη από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 8 αγώνων στο πρωτάθλημα (9 σύνολο), με το τελευταίο της αποτέλεσμα να είναι η ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νάπολι στο "San Paolo".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ