ΜΙΛΑΝ

Μάουρι: "Ο Γκατούζο είναι το είδωλό μου"

Μάουρι: "Ο Γκατούζο είναι το είδωλό μου"
2015 GETTY IMAGES

Ο Χοσέ Μάουρι τόνισε πως γεννήθηκε... έτοιμος και δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του λίγο πριν υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Μίλαν.

Μετά τον Αντρέα Μπερτολάτσι ο Χοσέ Μάουρι είναι το δεύτερο "λάφυρο" της Μίλαν σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, με τον Αργεντινό μέσο ο οποιός έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα να φτάνει τη Δευτέρα (6/7) στο Μιλάνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθεί επίσημα από τους "ροσονέρι".

Στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Μίλαν. "Είμαι πολύ συγκινημένος, απομένουν όμως οι ιατρικές εξέτάσεις.

Η Μίλαν ήταν το όνειρό μου, είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο μαζί με τη Μπόκα Τζούνιορς. Ελπίζω να βοηθήσω τη Μίλαν να μεγαλώσει και η Μίλαν να με βοηθήσει να ωριμάσω.

Μάουρι: "Ο Γκατούζο είναι το είδωλό μου"

Ο Μάουρι βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο στη Μίλαν

Το είδωλό μου από τους παίκτες της Μίλαν είναι ο Γκατούζο", τόνισε ο 19χρονος μέσος και πρόσθεσε: "Ο Γκαλιάνι επικοινώνησε μαζί μου όταν ήμουν στην Αργεντινή και έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή μου.

Εάν είμαι έτοιμος για τη Μίλαν; Όπως λέω πάντα στον εκπρόσωπό μου, γεννήθηκα έτοιμος. Δεν έχω μίλησει ακόμα με τον Μιχάιλοβιτς, θέλω να τα πάω καλά και να φέρω ενθουσιασμό".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ