ΜΙΛΑΝ

"Λύγισε" ο Μπονούτσι: "Δεν είχα την ευκαιρία να πω 'αντίο' στον Αστόρι"

"Λύγισε" ο Μπονούτσι: "Δεν είχα την ευκαιρία να πω 'αντίο' στον Αστόρι"

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά το τέλος του Μίλαν - Άρσεναλ, εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας του θανάτου του συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας, Ντάβιντε Αστόρι (VIDEO)

Η Μίλαν γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' την Άρσεναλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Europa League, με τον αγώνα να διεξάγεται στην σκιά της κηδείας του Ντάβιντε Αστόρι. Το μεσημέρι της Πέμπτης (08/03), πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη "Σάντα Κρότσε" για να πει το στερνό "αντίο" στον αρχηγό της Φιορεντίνα.

Μεταξύ αυτών δεν ήταν ο συμπαίκτης του στην εθνική Ιταλίας, Λεονάρντο Μπονούτσι, εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους "ροσονέρι". Ωστόσο, όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του αγώνα, ερωτήθηκε για τον χαμό του 31χρονου στόπερ και εμφανώς συγκινημένος υποστήριξε πως θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

"Με άγγιξε ο ξαφνικός θάνατός του, θα τον έχω για πάντα μαζί μου. Ο Ντάβιντε ήταν νούμερο ένα απ' όλες τις απόψεις. Δεν είχα την ευκαιρία να του πω 'αντίο'. Ήταν ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας σπουδαίος άνθρωπος", ήταν τα λόγια του, ενώ λόγω της συναισθηματικής φόρτισης ζήτησε απ' τους δημοσιογράφους να διακόψουν τη συνέντευξη.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινητικές στιγμές στην κηδεία του Αστόρι
Ανατριχίλα στον επικήδειο του Αστόρι: "Εσύ είσαι το πραγματικό ποδόσφαιρο"
Ανατριχίλα στο "αντίο" των οπαδών της Φιορεντίνα στον Αστόρι
Ο Ντάνι Άλβες ζήτησε συγγνώμη, αλλά με το ζόρι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ