ΜΙΛΑΝ

Ξύνει τον πάτο του βαρελιού η Μίλαν

Ξύνει τον πάτο του βαρελιού η Μίλαν

Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο Κρίστιαν Μπρόκι βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο έχοντας καθήσει μόλις 3 ματς στον πάγκο της! Διαβάστε για τα αρνητικά ρεκόρ των "ροσονέρι" κόντρα στην Ελλάς Βερόνα.

Το νικηφόρο ντεμπούτο του Κρίστιαν Μπρόκι στον πάγκο (1-0 εκτός έδρας την Σαμπντόρια) έφερε ηρεμία στο στρατόπεδο της Μίλαν όμως αυτή αποδείχτηκε εφήμερη αφού ακολούθησαν δύο στραπάτσα: η αρχή έγινε με το 0-0 με την Κάρπι στο "San Siro" ενώ ακολούθησε η ήττα με 2-1 στη Βερόνα από την Ελλάς, μία ομάδα που δύο ώρες αργότερα υποβιβάστηκε μαθηματικά στη Serie B τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν!

Η εσωστρέφεια κατασκήνωσε και πάλι στο Μιλανέλο ενώ έχουν απομείνει 4 ματς για το τέλος της σεζόν (αυτά για το πρωτάθλημα με Φροζινόνε, Ρόμα, Μπολόνια και ο τελικός του Coppa Italia με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους) και ενδεικτικό του άσχημου κλίματος είναι τα αμέτρητα μηνύματα των οπαδών στα social media για να φύγει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το διοικητικό τιμόνι.

Ξύνει τον πάτο του βαρελιού η Μίλαν

Η κρίση των "ροσονέρι" επιβεβαιώνεται μάλιστα και με τους αριθμούς. Στην αναμέτρηση του "Bentegodi" η ουραγός Ελλάς Βερόνα είχε 28 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 12 προς την εστία της Μίλαν (αρνητικά ρεκόρ και τα δύο για τη Μίλαν τη φετινή σεζόν) ενώ κορυφαίος παίκτης της ήταν ο Ντοναρούμα με 10 αποκρούσεις όταν δεν είχε χρειαστεί να κάνει πάνω από 4 σε κάποια από τα προηγούμενα 25 παιχνίδια του.

Επιπλέον, με την ηττα από την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα η ομάδα του Μπρόκι έμεινε στους 53 βαθμούς και κινδυνεύει να ολοκληρώσει τρίτη διαδοχική σεζόν έχοντας λιγότερους από 60 βαθμούς στο φιναλε (είχε 57 τη σεζόν 2013-14 και 52 τη σεζόν 2014-15).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ