ΜΙΛΑΝ

Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στην Αγγλία, με την Μίλαν να ανακοινώνει επίσημα πως ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για την παραχώρησή του (VIDEOS).

Τα πρόσφατα λόγια αγάπης του Μπρένταν Ρότζερς προς τον Μάριο Μπαλοτέλι φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι πλησιάζει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Μετά μάλιστα από μία σειρά φημών που είχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ώρα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ να κάνει το "colpo grosso" και να τον εντάξει στο δυναμικό της, ήρθε το πρωί της Πέμπτης η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Μίλαν.

Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Μέσα από το επίσημο κανάλι τους (Milan Channel) οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις τους με τους "κόκκινους" για τον παίκτη, με τους δυο συλλόγους να μη συζητούν μάλιστα την περίπτωση δανεισμού του αλλά την μετακίνησή του στο "Άνφιλντ" με κανονική μεταγραφή.

Ανάλογη πληροφόρηση είχε και το αγγλικό Sky Sports και αν το deal ολοκληρωθεί τότε ο 24χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην Premier League μετά από 1,5 χρόνο απουσίας και το πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σκίρα μέσω Twitter τα πάντα έχουν ρυθμιστεί και "ο Μάριο Μπαλοτέλι θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2018 με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 6.000.000 ευρώ. Οι κόκκινοι θα δώσουν 20.000.000 στη Μίλαν".

"Σήμερα είναι η τελευταία μου ημέρα στο Μιλανέλο, δεν θα μου πείτε αντίο;", είπε λίγο πριν την πρωινή προπόνηση με τη Μίλαν ο "Super Mario" ενώ κατά τη διάρκεια αυτής είπε αστειευόμενος στον Τζαμπάολο Πατσίνι: "Από εδώ και πέρα θα παίζεις λίγο παραπάνω".

Όσον αφορά στον παίκτη που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στη γραμμή κρούσης των "ροσονέρι", τα δύο πρώτα ονόματα που εμφανίζονται δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτά των Τζάκσον Μαρτίνες και Άλβαρο Νεγρέδο ενώ στη λίστα των Μιλανέζων βρίσκονται επίσης Τσέρτσι, Φαλκάο και Μπάκα.

Σύμφωνα δε με την "Milannews.it", το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Μάριο Μπαλοτέλι και του Μπρένταν Ρότζερς έλαβε χώρα στις ΗΠΑ μετά το φιλικό των δύο συλλόγων.

Το video που έφτιαξε η Μίλαν για τα 24α γενέθλια του "Super Mario":

Το ομορφότερο γκολ του Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν:

Το απίστευτο τακουνάκι του Μπαλοτέλι που έκανε έξαλλο τον Μαντσίνι:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ