ΜΙΛΑΝ

Κριτική στους οπαδούς της Μίλαν από Μιχάιλοβιτς

Κριτική στους οπαδούς της Μίλαν από Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη της Μίλαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της μέσα στη σεζόν όχι όμως και για τα "σφυρίγματα" των οπαδών εις βάρος του Τσέρτσι. Ελπίζει για Ιμπραχίμοβιτς ο Μπερλουσκόνι.

"Τα πήγαμε καλά, μετά το 2-0 το παιχνίδι τελείωσε και η ομάδα κοίταξε να το ελέγξει. Μπορεί να συμβεί αυτό καθώς ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είχε ζέστη αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει, θα πρέπει να παίζουμε πάντα στο μάξιμουμ", δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός μετά το εντός έδρας 2-0 επί της Περούτζια και την πρόκριση στον 4ο γύρο του Coppa Italia, για να ασχοληθεί στη συνέχεια με τα γιουχαΐσματα των οπαδών κατά του Αλέσιο Τσέρτσι όταν αντικαθιστούσε στο 82ο λεπτό τον Λουίζ Αντριάνο.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι οπαδοί αποδοκιμάζουν έναν ποδοσφαιριστή μας: εάν έρχονται στο στάδιο θα πρέπει να υποστηρίζουν, στο τέλος έχουν δικαίωμα να αποδοκιμάζουν αλλά όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που δεν δέχομαι".

Κριτική στους οπαδούς της Μίλαν από Μιχάιλοβιτς

Ο Χόντα έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μίλαν μόλις στο 10ο λεπτό...

Επιπλέον, ο τεχνικός των "ροσονέρι" έσταξε μέλι για τους Ρομανιόλι και Ροντρίγκο Έλι που αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Μίλαν ενώ για την πρεμιέρα της Serie A που βρίσκει τη Μίλαν να δοκιμάζεται στο "Αρτέμιο Φράνκι" είπε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Φιορεντίνα όπως και όλα μέσα στη σεζόν.

Δεν ξέρω αν η Μίλαν είναι αυτή τη στιγμή στο 70% όπως λέτε. Δεν είμαι καλός στα μαθηματικά".

Κριτική στους οπαδούς της Μίλαν από Μιχάιλοβιτς

... και ο Λουίζ Αντριάνο τελείωσε την υπόθεση πρόκριση για τη Μίλαν στο 28ο λεπτό

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησε διά ζώσης και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον ιδιοκτήτη της Μίλαν να δέχεται ερωτήσεις για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (τα τελευταία σενάρια θέλουν την Παρί να τον αφήνει ελεύθερο) και να δηλώνει:

"Εάν ο Ιμπραχίμοβιτς θέλει να έρθει στη Μίλαν εμείς τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Ελπίζουμε".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ