ΜΙΛΑΝ

"Κράξιμο" Μιχάιλοβιτς στους επιθετικούς της Μίλαν

"Κράξιμο" Μιχάιλοβιτς στους επιθετικούς της Μίλαν

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ζητάει αφύπνιση από τους παίκτες της Μίλαν ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λάτσιο, τονίζοντας πως οι επιθετικοί της ομάδας έχουν να τιμήσουν εδώ και... 10 ματς τη φανέλα!

Η Μίλαν δίνει το βράδυ της Κυριακής (20/3) ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Λάτσιο για την έξοδό της στο Europa League της νέας σεζόν και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι απαιτεί πολλά περισσότερα από όσα έχει πάρει μέχρι τώρα από τους ποδοσφαιριστές του.

"Έχουμε μία ομάδα γεμάτη ποιότητα, εξαιτίας τραυματισμών όμως δεν είχαμε για πολύ καιρό μαζί μας όλους τους επιθετικούς. Μπροστά είχαμε προβλήματα, στο ποδόσφαιρο είναι οι επιθετικοί που κάνουν τη διαφορά και το έχω πει στους δικούς μου.

Προσπαθώ μόνο να τους δίνω κίνητρα και να τους κάνω πιο υπεύθυνους, είναι απίστευτο το γεγονός ότι σε 4 ματς οι επιθετικοί μου δεν έχουν ούτε ένα σουτ στο στόχο. Έχουν 10 παιχνίδια να τιμήσουν τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, περιμένω να το κάνουν κόντρα στη Λάτσιο.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο παίζουν αλλά όταν βγαίνουν στο γήπεδο να κάνουν τη διαφορά, θα πρέπει να αποδίδουν περισσότερο. Όταν δεν έχεις τη σωστή συμπεριφορά, όχι μόνο δεν μπορείς να παίζεις στη Μίλαν αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός, για να προσθέσει:

"Κράξιμο" Μιχάιλοβιτς στους επιθετικούς της Μίλαν

"Θα πρέπει να κερδίσουμε θέσεις στην κατάταξη. Ξέρουμε που βρισκόμαστε αλλά αν παίξουμε όπως στα ματς με την Ίντερ ή τη Νάπολι έχουμε την ποιότητα να σκαρφαλώσουμε στη βαθμολογία.

Απέχουμε 6 πόντους από την Φιορεντίνα και την Ίντερ και μας απομένουν 9 παιχνίδια, θυμάμαι ένα πρωτάθλημα που χάθηκε με 10 πόντους διαφορά. Θα πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".

Ο τεχνικός των "ροσονέρι" μίλησε επίσης με καλά λόγια για την Γιουβέντους μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιριά της "βέκια σινιόρα" να αποκλείσει τη Μπάγερν ( "έκανε το ματς που έπρεπε να κάνει στο Μόναχο, άξιζε την πρόκριση στα 90 λεπτά του αγώνα, έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα") ενώ όσον αφορά στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο της... Λάτσιο το καλοκαίρι, είπε:

"Προπονώ τη Μίλαν, είμαι ευτυχισμένος εδώ, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, σκέφτομαι μόνο τους ροσονέρι.

Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος αλλά τώρα δεν σκέφτομαι κάτι, όταν είμαι σε έναν σύλλογο δίνω τα πάντα μέχρι το τέλος.

Έχουν ακουστεί αρκετοί προπονητές και για τον πάγκο της Μίλαν αλλά το έχω συνηθίσει πλέον".

Διαβάστε το Long Form αφιέρωμα για τον Αλεσάντρο Νέστα

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ