ΜΙΛΑΝ

"Κουνάει μαντήλι" ο Μιχάιλοβιτς

"Κουνάει μαντήλι" ο Μιχάιλοβιτς

Ο στόχος της εξόδου στο Champions League μοιάζει ήδη χαμένος για τη Μίλαν και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει αποφασίσει να φύγει από τους "ροσονέρι" στο φινάλε της σεζόν. Διαβάστε για τον προπονητή που βλέπουν με καλό μάτι οι "ροσονέρι".

Η Μίλαν έτρεχε ένα αήττητο σερί 9 αγώνων στο πρωτάθλημα όμως η ήττα την περασμένη Κυριακή από τη Σασουόλο (2-0) ήταν οδυνηρή καθώς άφησε τους Μιλανέζους 9 βαθμούς πίσω από την 3η της βαθμολογίας Ρόμα και ουσιαστικά έξω από το "κόλπο" της εξόδου στο νέο Champions League.

Το γεγονός μάλιστα αυτό φαίνεται πως έφερε αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sky Sport" να αποκαλύπτει πως ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν, ακόμα και αν η ομάδα του κατακτήσει το Coppa Italia, που θα το διεκδικήσει τον ερχόμενο Μάη αντιμετωπίζοντας στον τελικό τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο 46χρονος Σέρβος τεχνικός έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση λόγω των συνεχών παρεμβάσεων του Μπερλουσκόνι στο έργο του, με την "Gazzetta dello Sport" να προχωράει ένα βήμα... παραπέρα, υπογραμμίζοντας ότι ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον διαδεχτεί στον πάγκο.

"Κουνάει μαντήλι" ο Μιχάιλοβιτς

Ο νεαρός τεχνικός πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία φέτος με τη Σασουόλο και η επικείμενη έλευσή του στο "San Siro" δεν αποκλείεται να φέρει σε λίγους μήνες στους "ροσονέρι" και τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός μετράει φέτος 6 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος και παρότι η Γιουβέντους έχει οψιόν αγοράς του έναντι 25.000.000 ευρώ, η Μίλαν θα γίνει για αυτόν ένας καθόλα ελκυστικός προορισμός αν καταλήξει σε αυτή ο Ντι Φραντσέσκο, προπονητής με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις στη Σασουόλο.

"Κουνάει μαντήλι" ο Μιχάιλοβιτς

"Πρόσεχε Σίνισα τον Ντι Φραντσέσκο και τον Μπεράρντι! Η Γιουβέντους έχει οψιόν για τον επιθετικό της Σασουόλο, όμως εκείνος θα ήθελε να ακολουθήσει τον νυν προπονητή του. Ένα σενάριο που ιντριγκάρει τους ροσονέρι...", αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport"

"Κουνάει μαντήλι" ο Μιχάιλοβιτς

"Μάχη μεταξύ δύο στη Μίλαν. Ο Μπερλουσκόνι είναι οργισμένος και η μοίρα του Σίνισα προδιαγεγραμμένη. Ο Ντι Φραντσέσκο φαβορί έναντι του Ντοναντόνι", αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η "Tuttosport"

Διάψευση από Μιχάιλοβιτς

Λιγες ώρες πάντως αφότου είδαν τα φως της δημοσιότητας τα σενάρια περί απομάκρυνσής του, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς προέβη στην κατηγορηματική διάψευσή τους, δηλώνοντας στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Μίλαν:

"Είναι σωστό να πω τα πράγματα όπως είναι. Για να μην κάνω διαφήμιση σε αυτόν που το είπε, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τη Δευτέρα δεν μίλησα με κανέναν στον Κοβερτσάνο.

Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν και νομίζω ότι βάζουμε τις βάσεις για τις μελλοντικές επιτυχίες της Μίλαν. Με δυσαρεστεί ότι ήταν αρκετή μία ήττα για να αρχίσουν ξανά οι συνήθεις φήμες για το μέλλον μου. Φήμες που στερούνται βάσης, είμαι και είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ