ΜΙΛΑΝ

Κόντρα στην... κατάρα η Μίλαν

Κόντρα στην... κατάρα η Μίλαν

Η Μίλαν δεν έχει αντίπαλο μόνο την Πάρμα την Κυριακή αλλά και μία σούπερ αρνητική παράδοση που την θέλει εδώ και πολλά χρόνια να μην κερδίζει τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος!

Το 3-1 στην πρεμιέρα επί της Λάτσιο το οποίο συνδυάστημε με αρκετά καλή εμφάνιση άνοιξε την όρεξη των παικτών (αλλά και των οπαδών) της Μίλαν και η πρώτη πρόκληση για τους "ροσονέρι" μέσα στη σεζόν είναι ήδη μπροστά τους.

Αυτή έχει να κάνει με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι το βράδυ της Κυριακής, καθώς καλούνται να πάρουν το τρίποντο όχι μόνο για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά κυρίως για να σπάσουν μία καθόλα αρνητική παράδοση που τους έχει γίνει βραχνάς εδώ και μία οκταετία.

Κόντρα στην... κατάρα η Μίλαν

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι Μιλανέζοι αδυνατούν να κερδίσουν και στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2006-07 (!), με την μοίρα να τους παίζει περίεργο παιχνίδι φέτος καθώς έχουν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα στα δύο πρώτα παιχνίδια όπως και τότε.

Η σεζόν 2006-07 είχε ξεκινήσει με νίκη επί της Λάτσιο εντός έδρας (2-1), σε ένα ματς μάλιστα που είχε σκοράρει και ο νυν προπονητής των "ροσονέρι" Φιλίπο Ιντσάγκι, ενώ στη 2η αγωνιστική η ομάδα του Αντσελότι είχε φύγει με το... τρίποντο από το "Ταρντίνι" (2-0) με τα γκολ των Ζέεντορφ και Κακά.

Κόντρα στην... κατάρα η Μίλαν

Το ίδιο έργο λοιπόν -οκτώ χρόνια μετά- θέλει να ξαναζήσει και φέτος η Μίλαν, η οποία πάντως γνώρισε δύο ήττες στα ισάριθμα περσινά παιχνίδια των δυο ομάδων με την Πάρμα ενώ εκτός έδρας είχε γνωρίσει την ήττα (3-2) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με μακρινό χτύπημα φάουλ του Παρόλο!

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ