ΜΙΛΑΝ

Κόντρα Μιχάιλοβιτς-Μπερλουσκόνι για τον Μεξές!

Κόντρα Μιχάιλοβιτς-Μπερλουσκόνι για τον Μεξές!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιθυμεί την παραμονή του Φιλίπ Μεξές όχι όμως και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς και όλα δείχνουν πλέον πως ο Γάλλος αμυντικός θα δει την πόρτα της εξόδου από τη Μίλαν.

Η απόλυτη "ψυχρολουσία" μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού για τον Φιλίπ Μεξές. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον είχε στηρίξει δημόσια πριν λίγες ημέρες ( στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Σίνισα Μιχάιλοβιτς ) εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα παραμείνει στο ρόστερ της Μίλαν όμως "λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο".

Και αυτό γιατί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του 33χρονου στόπερ στις πρώτες του προπονήσεις στο Μιλανέλο και ζήτησε από τη διοίκηση των "ροσονέρι" να παγώσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το γεγονός μάλιστα πως ο Μεξές είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Μπερλουσκόνι δεν φαίνεται ικανό να τον "σώσει" από τη στιγμή που ο νέος τεχνικός των Μιλανέζων έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως "δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του" όταν έχει κατασταλαγμένη άποψη για κάτι.

Κόντρα Μιχάιλοβιτς-Μπερλουσκόνι για τον Μεξές!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η επιθυμία του Μιχάιλοβιτς είναι να πάρει στη Μίλαν τον Αλέσιο Ρομανιόλι με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στη Σαμπντόρια, όμως ο παίκτης ανήκει στη Ρόμα και οι "τζαλορόσι" τον κοστολογούν αυτή τη στιγμή 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ