ΜΙΛΑΝ

Κίνδυνος αποβολής από το Europa League για τη Μίλαν

Κίνδυνος αποβολής από το Europa League για τη Μίλαν
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η UEFA απέρριψε ξανά τη συμφωνία που πρότεινε η Μίλαν για το Financial Fair Play και πλέον οι "ροσονέρι" περιμένουν τις κυρώσεις τους.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα ότι απέρριψε τη συμβιβαστική συμφωνία που πρότεινε η Μίλαν για το Financial Fair Play της και ο σύλλογος βρίσκεται εν αναμονή κυρώσεων που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι "ροσονέρι" είχαν προτείνει συμφωνία η οποία επίσης δεν κάλυψε την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, η οποία πλέον θα εξετάσει σε βάθος τα βιβλία του συλλόγου και τον Ιούνιο θα καλέσει σε απολογία τους ανθρώπους της ομάδας.

"Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των εγγράφων και των εξηγήσεων που μας προμήθευσε ο σύλλογος, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων έκρινε ότι οι συνθήκες τις υπόθεσης δεν επιτρέπουν την τελεσφόρηση συμβιβαστικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων θεωρεί ότι, μεταξύ άλλων παραγόντων, παραμένει αβεβαιότητα σχετικά με την αναχρηματοδότηση του δανείου και των ομολόγων που πρέπει να καλυφθούν τον Οκτώβριο του 2018", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA.

Η απόφαση του Δικαστικού Τμήματος της αρμόδιας επιτροπής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του μέσα στον Ιούνιο, με τις ποινές να κυμαίνονται από απαγόρευση μεταγραφών, υψηλό πρόστιμο ακόμα και αποκλεισμό από το Europa League.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η UEFA απορρίπτει πρόταση της Μίλαν. Τον Δεκέμβριο, ο ιταλικός σύλλογος πρότεινε εθελοντική συμφωνία η οποία δεν έγινε δεκτή, με συνέπεια να ετοιμάσει και να υποβάλλει νέο φάκελο 150 σελίδων, που επίσης δεν έπεισε τους αρμοδίους.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ