ΜΙΛΑΝ

Καυγάς Αλέγκρι-Ιντσάγκι!

Καυγάς Αλέγκρι-Ιντσάγκι!

Σαν να μην έφτανε στη Μίλαν το τραγικό της ξεκίνημα σε Ιταλία και Ευρώπη, το απόγευμα της Πέμπτης έλαβε χώρα τρομερός καυγάς μεταξύ του Μάσιμο Αλέγκρι και του Φίλιπο Ιντσάγκι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, το αθλητικό κέντρο Βιζμάρα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) τόπος ενός φοβερού καυγά μεταξύ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και του Φίλιπο Ιντζάγκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τεχνικός της Μίλαν επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις όπου κάνουν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και εκεί διασταυρώθηκε ο δρόμος του με αυτόν του πρώην επιθετικού της ομάδας και νυν πρώτου προπονητή στην U-17 του συλλόγου.

Καυγάς Αλέγκρι-Ιντσάγκι!

Τότε, ο Ιντσάγκι φέρεται να προσποιήθηκε ότι δεν τον είδε με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και να ακολουθήσει μεγάλη ένταση στον χώρο, παρουσία νεαρών παικτών του συλλόγου αλλα και γονιών τους.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα η "Gazzetta dello Sport" υπήρχαν και κάποιες σπρωξιές (!) μεταξύ του προπονητή της πρώτης ομάδας και του θρυλικού άσου των Μιλανέζων.

Ο "Σούπερ Πίπο" δεν συγχώρεσε στον Αλέγκρι το γεγονός ότι τον είχε παροπλισμένο την περυσινή σεζόν, με τον Ιντσάγκι να εμφανίζεται μάλιστα βάσει ρεπορτάζ ως υποψήφιος με παρτενέρ τον Τασότι για να διαδεχθεί τον Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν εάν συνεχίστούν τα αρνητικά αποτελέσματα των Μιλανέζων στο ξεκίνημα της σεζόν.

Καυγάς Αλέγκρι-Ιντσάγκι!

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η επίσημη Μίλαν απέφυγε να σχολιάσει το συγκεκριμένο περισταστικό, το οποίο μόνο τιμητικό δεν είναι για ομάδα του διαμετρήματος του ιταλικού συλλόγου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ