ΜΙΛΑΝ

Ισχαιμικό επεισόδιο ο Κασάνο

Ισχαιμικό επεισόδιο ο Κασάνο

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa αποκάλυψε ότι η πρώτη διάγνωση για τον Αντόνιο Κασάνο κάνει λόγο για ένα είδος εγκεφαλικού επεισοδίου. Τι απάντησε η επίσημη Μίλαν και οι γιατροί.

Την ωρα που όλος ο κόσμος παρακολουθει με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη την υγείας του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος λιποθύμησε το βράδυ του Σαββάτου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για πλήρες νευρολογικές εξετάσεις, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa αποκάλυψε ότι η αιτία της κατάρρευσης του παίκτη έχει να κάνει με ισχαιμικό επεισόδιο.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν τύπο εγκεφαλικού επεισοδίου, όταν η αιματική ροή προς τον εγκέφαλο αποφράσσεται εξαιτίας κάποιου θρόμβου σε ένα αγγείο που έχει υποστεί βλάβη από αρτηριοσκλήρυνση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, το μέρος του εγκεφάλου που εξαρτάται από την εν λόγω αρτηρία, υφίσταται νέκρωση που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές μόνιμες αναπηρίες.

Βέβαια αυτό που δεν γνωστοποιήθηκε είναι αν το συγκεκριμένο ισχαιμικό επεισόδιο ήταν ελαφρύ ή βαρύ, καθώς και αν τα αποτελέσματά του είναι παροδικά ή μόνιμα.

Διαβάστε για την επίσκεψη της δακρυσμένης μητέρας του Κασάνο στο νοσοκομειο μαζί με τη σύζυγό του, όπως και τις δηλώσεις νωρίτερα των Αντριάνο Γκαλιάνι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αμέσως μετά την πληροφορία αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας, η Μίλαν πήρε θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Κασάνο βελτιώνεται και ότι μόνο οι γιατροί είναι εκείνοι που θα ενημερώσουν για το τι ακριβώς έχει συμβεί στον 29χρονο επιθετικό.

"Η Μίλαν γνωστοποεί ότι οι ειδήσεις που διαδίδονται και περιέχουν υποθετικές διαγνώσεις για την υγεία του Αντόνιο Κασάνο δεν μπορούν να θεωρηθούν ορθές αφού δεν προέρχονται από εγκεκριμένες ιατρικές πηγές όπως είναι το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν ή οι γιατροί του νοσοκομείου " Policlinico" του Μιλάνου που φροντίζουν τον παίκτη.

Η Μίλαν υπογραμμίζει ότι ο Κασάνο βρίσκεται σε στάδιο βελτίωσης και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις".

Όσο για τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο "Φανταντόνιο" εδώ και τρεις βραδιές, τόνισαν μέ σω ανακοίνωσης: "Δεν βγάλαμε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, τις ερχόμενες ώρες θα ενημερώσουμε".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ