ΜΙΛΑΝ

Ιντσάγκι: "Δώστε μου χρόνο"

Ιντσάγκι: "Δώστε μου χρόνο"

Ο Φιλίπο Ιντσάγκι ζήτησε συγγνώμη για τον αποκλεισμό της Μίλαν από την Λάτσιο και ζήτησε χρόνο, φέρνοντας παράδειγμα τον Φέργκιουσον που μετά από 7 χρόνια πήρε τρόπαιο με την ManUtd.

"Λυπάμαι που χάσαμε ένα ματς στο οποίο δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο", τόνισε ο Φιλίπο Ιντσάγκι μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν στο Coppa Italia από την Λάτσιο και συνέχισε: "Απόψε παίξαμε καλά, η ομάδα τα έδωσε όλα και λυπάμαι που αποκλειστήκαμε με αυτό τον τόπο".

Τα σενάρια για απόλυσή του είναι έντονα, ο ίδιος όμως ζητάει χρόνο και μάλιστα δεν δίστασε να φέρει ως παράδειγμα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

"Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη αρχή, καθώς φυσικά δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, ούτε δεν θέλω να συγκριθώ μαζί του, αλλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κέρδισε το πρώτο του τρόπαιο μετά από 7 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

"Ξέρω πως πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά όταν χτίζεις κάτι από την αρχή χρειάζεται χρόνος και με αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα φέρουμε ξανά τη Μίλαν εκεί που της αξίζει".

"Έχω έναν πρόεδρο που με αγαπάει και είναι δίπλα μου, ενώ πρέπει να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το Σάββατο δε παίξαμε καλά στην Ρώμη και δίκαια χάσαμε. Στο ματς του κυπέλλου όμως ήμασταν, καλοί, δημιουργικοί, αλλά δεν ήταν καλή η εξέλιξη για εμάς".

"Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή με μία νίκη, δεν είμαστε στο κύπελλο πια, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή την Πάρμα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ