ΜΙΛΑΝ

H ανέκδοτη ιστορία του Πάτο με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο

H ανέκδοτη ιστορία του Πάτο με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο

Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Αλεσάντρε Πάτο παραχώρησε συνέντευξη στο "FOX Sports" κι αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορία απ' τα αποδυτήρια της Μίλαν με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο.

Ο Αλεσάντρε Πάτο θεωρήθηκε ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς σε ηλικία 17 ετών οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες "κοντραρίστηκαν" προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Τελικά, η Μίλαν ήταν αυτή που τον έκανε "δικό" της, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Βραζιλιάνος άσος δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του.

Παρ' όλα αυτά, ο 27χρονος -πλέον- επιθετικός είχε την τύχη να βρεθεί στα ίδια αποδυτήρια με σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως οι Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Κακά, Πάολο Μαλντίνι και Αντρέα Πίρλο. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "FOX Sports"αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορία απ' τα αποδυτήρια των "ροσονέρι" με πρωταγωνιστή το "Φαινόμενο".

"Ήμουν 17 ετών. Ο Ρονάλντο κι ο Μαλντίνι κάθονταν δίπλα μου στα αποδυτήρια, ενώ ο Κακά ήταν μπροστά μου. Τότε, ο Ρονάλντο με πλησίασε και με ρώτησε πώς αισθανόμουν, ενώ στη συνέχεια μου έδειξε ένα περιοδικό Playboy, λέγοντάς μου: "Πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σ' εμένα και τον Κακά. Ή θα μπεις στην ομάδα μου ή θα πας στη δική του". Ο Κακά ήταν βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο, επομένως είχα πάντα μαζί του τη Βίβλο. Εκείνη την στιγμή ένιωσα λίγα περίεργα. Συνήθιζα να παίζω με τον Ρονάλντο στο Play Station και ξαφνικά ήμουν συμπαίκτης του".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ