ΜΙΛΑΝ

"Η Ρεάλ θέλει τον Μαστούρ"

"Η Ρεάλ θέλει τον Μαστούρ"

Ο μάνατζερ του Χασίμ Μαστούρ προσπαθεί να τον κρατήσει στην επικαιρότητα, δηλώνοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Ο Χασίμ Μαστούρ ακόμη επίσημο ντεμπούτο με τη Μίλαν δεν έχει κάνει και ο μάνατζέρ του προσπαθεί να τον επαναφέρει στην επικαιρότητα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ντάριο Παολίλο ισχυρίστηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πελάτη του.

"Τον έχουν σε εκτίμηση. Τον Ιανουάριο είχαμε κάποιες επαφές με την Ρεάλ", ανέφερε ο μάνατζερ και δικαιολογώντας το γεγονός πως ακόμη δεν έχει παίξει με την πρώτη ομάδα, πρόσθεσε: "Επιστρέφει από έναν τραυματισμό στον μηνίσκο".

Η "βασίλισσα" έχει την τάση να παίρνει τέτοιους παίκτες, αυτούς δηλαδή που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα, άλλωστε το έκανε πρόσφατα με το Νορβηγό, Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Δεν έχει παίξει στην πρώτη ομάδα, είναι στην δεύτερη και τσακώνεται με τον Ζινεντίν Ζιντάν, απογοητεύοντας άπαντες μέχρι τώρα.

Όσον αφορά στον Μαστούρ, είχε παίξει στο φιλικό της Μίλαν με την Ρεάλ τον περασμένο Δεκέμβρη, όπου άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά μέχρι εκεί.

Partido amistoso entre el Real Madrid y el Milan en Dubai. En la imagen, Mastour y Benzema. 

Friendly match between Real Madrid and Milan in Dubai. In this picture, Mastour and Benzema.
Partido amistoso entre el Real Madrid y el Milan en Dubai. En la imagen, Mastour y Benzema. Friendly match between Real Madrid and Milan in Dubai. In this picture, Mastour and Benzema. PARTIDO AMISTOSO ENTRE EL REAL MADRID Y EL MILAN EN DUBAI. EN LA IMAGEN, MASTOUR Y BENZEMA. FRIENDLY MATCH BETWEEN REAL MADRID AND MILAN IN DUBAI. IN THIS PICTURE, MASTOUR AND BENZEMA.
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ