ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν υποχρεώθηκε να αγοράσει τον Κάλινιτς

Η Μίλαν υποχρεώθηκε να αγοράσει τον Κάλινιτς
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Νίκολα Κάλινιτς, παρότι δεν έχει πείσει, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Μίλαν πλέον, αφού ενεργοποιήθηκε ένας όρος που υπήρχε στο συμβόλαιό του δανεισμού του από τη Φιορεντίνα.

Ο Νίκολα Κάλινιτς αποτελεί "κόκκινο πανί" για τους φίλους της Μίλαν εξαιτίας των εμφανίσεών του στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, όπου δεν έχει καταφέρει να εξελιχθεί στον ποδοσφαιριστή που έψαχνε η ομάδα το καλοκαίρι.

Ο Κροάτης επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα το καλοκαίρι, με την υποχρέωση αγοράς μετά από την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα των "ροσονέρι" μέσα στο 2018.

Αυτή σημειώθηκε στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κροτόντε στο πρωτάθλημα στις 6 Ιανουαρίου, όπου πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Πάτρικ Κουτρόνε στο 76ο λεπτό, με συνέπεια ο σύλλογος να κάνει αγώνα δρόμου για να βρει τα χρήματα να καλύψει το ποσό της αγοράς.

Το κόστος αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ και θα πρέπει να αποδοθεί στους "βιόλα" σε τρεις δόσεις, από έναν σύλλογο που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία ενδέχεται τον προσεχή Οκτώβριο να οδηγήσουν σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Γι' αυτό τον λόγο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το καλοκαίρι να πωληθεί ο 30χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος σκόραρε για τελευταία φορά στις 3 Δεκεμβρίου, για 4η και τελευταία φορά με τη φανέλα της Μίλαν μέχρι στιγμής σε 24 αγώνες.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ