ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν γυρίζει στα παλιά με τη νέα φανέλα της

AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Μίλαν ετοιμάζεται να μπει στη νέα εποχή με Κινέζους ιδιοκτήτες φορώντας μία εμφάνιση που θα θυμίζει πολύ τις ένδοξες δεκαετίες του '80 και του '90 (photo).

Η Μίλαν ετοιμάζεται για τη νέα εποχή με τους Κινέζους ιδιοκτήτες που αναμένεται να πάρουν το 99,93% του μετοχικού πακέτου μέχρι τις 14 Απριλίου και η φανέλα της βοηθάει στην αλλαγή σελίδας.

Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει μία φανέλα που φέρεται να είναι αυτή που θα χρησιμοποιεί στην πρώτη εμφάνισή της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η επόμενη φανέλα των "ροσονέρι" θα θυμίζει αρκετά παλαιότερες, τόσο στα χρώματα και στα σχέδια, όπως οι ρίγες στα μανίκια, αλλά και το έμβλημα, που θα είναι αυτό που χρησιμοποιούσε ο σύλλογος τις επιτυχημένες δεκαετίες του '80 και του '90.

Η Μίλαν γυρίζει στα παλιά με τη νέα φανέλα της

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ