ΜΙΛΑΝ

Η "αποκάλυψη" για Γκατούζο από Γκαλιάνι

Η "αποκάλυψη" για Γκατούζο από Γκαλιάνι
VALERIO PENNICINO

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μίλησε για τον χαμένο τελικό του CL κόντρα στη Λίβερπουλ και παραδέχτηκε ότι μετά από εκείνο το ματς ο Τζενάρο Γκατούζο ήθελε να φύγει από τη Μίλαν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού 115 χρόνων από την ίδρυση της Μίλαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του συλλόγου (το Milan Channel συμπλήρωσε και εκείνο 15 χρόνια ζωής) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί που η Μίλαν ήταν αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το εμφατικό 3-0 αλλά το φινάλε την βρήκε στο καναβάτσο μετά την απίστευτη αντεπίθεση της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο και το "ρεσιτάλ" του Ντούντεκ στη διαδικασία των πέναλτι.

"Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ερνάν Κρέσπο. Έκανε εκπληκτικά πράγματα εκείνη τη σεζόν στο Champions League. Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό αλλά και τα γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των "16".

Δεν είναι αλήθεια ότι γιορτάζαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού", τόνισε για εκείνο το ματς ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", για να συμπληρώσει:

"Μετά από εκείνα τα έξι λεπτά μέσα στα οποία η Λίβερπουλ ισοφάρισε ξεκινήσαμε και πάλι να παίζουμε καλά, φτάσαμε μία ανάσα από το να πάρουμε τη νίκη με τον Σεβτσένκο αλλά ο Ντούντεκ έκανε μία έξοχη επέμβαση με το χέρι του.

Πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα στον τελικό του 2005 που χάσαμε απ'ότι παίξαμε στον τελικό του 2007 που βγήκαμε νικητές".

Και κατέληξε ο Αντριάνο Γκαλιάνι κάνοντας αναφορά και στον Τζενάρο Γκατούζο: "Η μοναδική φορά που ο Τζενάρο ήθελε πραγματικά να φύγει από τη Μίλαν ήταν μετά την Κωνσταντινούπολη.

Νομίζω ότι ήταν ο παίκτης που υπέφερε περισσότερο από κάθε άλλον μετά από αυτή την ήττα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ