ΜΙΛΑΝ

Η απάντηση του Ντοναρούμα στους τιφόζι της Μίλαν

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μέσω instagram απάντησε στους οπαδούς της Μίλαν που, με πανό στην αναμέτρηση με την Βερόνα για το Κύπελλο Ιταλίας, ζήτησαν από τον 18χρονο γκολκίπερ να φύγει από την ομάδα.

Δύσκολες μέρες βιώνει η σχέση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με την Μίλαν. Το κλίμα είναι βαρύ για τον 18χρονο γκολκίπερ, κάτι που έγινε ξεκάθαρο το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στην αναμέτρηση με την Βερόνα, όταν με πανό οι τιφόζι της ιταλικής ομάδας τον καλούσαν σε φυγή.

"Ψυχολογική βία δίνοντας σου έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και αποκτώντας το παράσιτο τον αδερφό σου; Ήρθε η ώρα να φύγεις... η υπομονή μας μαζί σου εξαντλήθηκε!" ήταν το μήνυμα των οπαδών της Μίλαν, που έφερε το ξέσπασμα του Ντοναρούμα στα αποδυτήρια και τον Μπονούτσι να προσπαθεί να τον εμψυχώσει.

Ο 18χρονος γκολκίπερ απάντησε στους τιφόζι της ομάδας του μέσω instagram, σε μια προσπάθεια του να ρίξει τους τόνους και όχι να τραβήξει το σκοινί.

"Ήταν ένα άσχημο απόγευμα και δεν το περίμενα! Ποτέ δεν εξέφρασα γραπτώς ότι έχω υποστεί ηθική βία όταν υπέγραψα το συμβόλαιο. Ότι κι αν συμβαίνει κοιτάζω μπροστά και το επόμενο παιχνίδι... forza Μίλαν!" ήταν το μήνυμα του Ντοναρούμα.

Η απάντηση του Ντοναρούμα στους τιφόζι της Μίλαν

Θυμίζουμε ότι αφορμή για όσα ακολούθησαν ήταν ένα δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", που υποστήριζε ότι ο μάνατζερ του νεαρού τερματοφύλακα, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη ζητήσει την ακύρωση του νέου συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι ο πελάτης του με τους "ροσονέρι", λόγω ηθικής κακοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη... γωνία περιμένοντας τις εξελίξεις, με σκοπό να κάνουν την κίνηση τους για τον Ιταλό γκολκίπερ.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ