ΜΙΛΑΝ

Γκολ σε 3 λεπτά ο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Γκολ σε 3 λεπτά ο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στην 2η θητεία του με τη Μίλαν ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε στο 3ο λεπτό, είχε ασίστ και κέρδισε πέναλτι. Ο Μιχάιλοβιτς πάντως "έκραξε" ξανά τους παίκτες του (video)

Η Μίλαν νίκησε 3-2 τη Μάντοβα σε φιλικό, έχοντας κορυφαίο τον Μάριο Μπαλοτέλι, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στους "ροσονέρι".

Σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό ο "Super Mario" με εξαιρετικό πλασέ, η Μάντοβα γύρισε το ματς και η ισοφάριση ήρθε με γκολ του Πόλι από ασίστ του Μπαλοτέλι (1η κεφαλιά μετά από κόρνερ), ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Λουίζ Αντριάνο έκανε το 3-2.

Όλα αυτά βέβαια κόντρα σε ομάδα της 3ης κατηγορίας, με την εμφάνιση να είναι κακή και τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να είναι ξανά απογοητευμένος και εκνευρισμένος.

"Αν νομίζουμε πως θα παίρνουμε νίκες απλά επειδή λεγόμαστε Μίλαν, τότε δεν πάμε πουθενά", τόνισε ο Σέρβος και συνέχισε: "Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν για να πάρουμε λεπτά στα πόδια μας, αλλά όταν κάποιος δεν παίζει δεν μπορεί να παραπονιέται, καθώς με αυτήν την εμφάνιση απέδειξαν γιατί δεν παίζουν".

"Έχω αμφιβολίες για κάθε γραμμή στην ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σήμερα δόθηκε ευκαιρία σε αυτούς που δεν έχουν παίξει αρκετά και έδειξαν γιατί είναι ρεζέρβες".

Για τον Μπαλοτέλι ανέφερε: "Παίξαμε κόντρα σε ομάδα της 3ης κατηγορίας. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να βελτιωθεί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι".

Η 11άδα της Μίλαν...

Αμπιάτι, Αμπάτε, Αλέξ, Μοντονίκο, Τζουκέτι, Μοντολίβο, Πόλι, Νοτσερίνο, Μποναβεντούρα, Τσέρτσι, Μπαλοτέλι.

Γκολ σε 3 λεπτά ο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Μάντοβα - Μίλαν 2-3

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ