ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Τα παιδιά τα έδωσαν όλα"

Γκατούζο: "Τα παιδιά τα έδωσαν όλα"

Ο Τζενάρο Γκατούζο απέφυγε να επιρρίψει ευθύνες στους παίκτες για την ταπεινωτική ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Μπενεβέντο στο ντεμπούτο του ως τεχνικός της Μίλαν.

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία απέναντι στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Τζενάρο Γκατούζο, μετά από το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν.

Ο 39χρονος Ιταλός επανέλαβε αρκετές φορές ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και δεν μπορούσαν κάτι περισσότερο από το 2-2 απέναντι στην Μπενεβέντο, χαρίζοντάς της τον πρώτο βαθμό στη Serie A μετά από 15 αγωνιστικές.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή, αυτό δεν μετράει. Για μένα είναι σημαντικό να συγχαρώ τους δικούς μου που σήμερα τα έδωσαν όλα. Κρίμα γι' αυτό το γκολ. Είναι μια άσχημη περίοδος. Σήμερα γλείφουμε τις πληγές μας. Υπάρχει μεγάλο αίσθημα συλλογικότητας και γι' αυτό υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια. Πρέπει να βελτιωθούμε από κάθε άποψη", τόνισε στην κάμερα του "Premium Sport".

"Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο. Χάσαμε πολλές μπάλες και μας έλειπε κάτι σε επίπεδο προσωπικότητας. Αλλά επαναλαμβάνω: τα παιδιά τα έδωσαν όλα, η ομάδα ήταν ζωντανή. Γνωρίζαμε ότι θα βρίσκαμε μία Μπενεβέντο με μεγάλη θέληση. Δυστυχώς, πληρώσαμε ακριβά το πρώτο λάθος. Σίγουρα πονάει περισσότερο που δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα από τερματοφύλακα, που είναι πάντοτε κάτι παράξενο. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να διατηρήσει τον ρυθμό για 90 λεπτά. Τώρα, όμως, κοιτάζουμε μπροστά".

Σε ερώτηση για το εάν είναι πιο δύσκολο να είναι παίκτης ή προπονητής στη Μίλαν, είχε εύκολη απάντηση: "Δεν υπάρχει σύγκριση, η διαφορά είναι αβυσσαλέα. Ως προπονητής τους εκπροσωπείς όλους και είναι υπάρχουν πολλές περισσότερες ευθύνες. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δουλέψουμε".

Όσο για το αν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στη συνέχεια, υπογράμμισε: "Η ερώτηση με κάνει και γελάω. Ο Ρομανιόλι δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, επειδή είναι τιμωρημένος. Πρέπει να αξιολογήσω τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι παίκτες σημαντικοί φυσικά, αλλά είναι καλύτερα να δουλεύουμε πάνω στις ιδέες".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ